Ahojky, čekáme na jaře dvojčátka, tak už se porozhlížíme po kočárku. Chtěla jsem se zeptat, zda máte některá s tímto kočárkem zkušenost, pro představivost jedná se o tento kočárek
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...
Hlavně by mě zajímalo, jak jste s ním spokojené, zda má tento kočárek nějaké nedostatky a pod. A také to, zda je lepší kupovat ke kočárku hluboké korby či jen takové ty vaky.
Díky 🙂
Helenky, díky.
Já právě zkoumala, zda tu nějaká taková diskuse je, tedy o tomhle kočárku a dvojčátka mě nenapadly... 😅
Nikdo nemá tento koráček? ☹
ahoj pozri si aj bumbleride tam majú tiež pre dvojičky kočárky
Luci, díky, ale ten má jen vložené tašky, tedy co jsem zatím našla a já bych radši samostatné korbičky 😕
Ahoj, tady je hodně obrázků: http://www.prckove.cz/kocarek-pro-dvojcata-koca...
v té bledě modré vypadá fakt dobře.
Mě se líbí v té zelené.
Zpev, já tu taky měla odkaz přímo na stránky, ovšem admini mi ho smazali. ☹
Ale já bych radši, kdybyste někdo napsal jaké máte zkušenosti s tímto kočárkem 😉
Ahoj Miluse,ja mam tento kociarik presne v tej zelenej farbe,aka sa paci tebe,mam 4mesacne dvojcatka,tak uz ho mam celkom dobre otestovany,som s nim vcelku spokojna,az na par mensich drobnosti,na tu zelenu farbu strasne leteli musky,take male cierne,cely kocik bol nimi obsypany,ale ina farba by to iste vyriesila,no a potom aspon pre mna ma kocik maly odkladaci priestor,do kosikov sa ti jeden bezny nakup sotva zmesti...ale toto je tak asi vsetko,vyhod je ovela viac,zmestis sa s nim cez bezne dvere,je hlinikovy,takze nieje tazky a super sa s nim manipuluje,takze vcelku ho odporucam🙂
Vavi, moc díky 😉
ahoj Milu.. mrkni se do diskuze o dvojčatech..tam najdeš Petulku26, ta ho tuším má z druhé ruky a pochvalovala si ho.. já jsem o něm také uvažovala, z průzkumů jsme si tak něka vydedukovala, že je jeden z nejlepších na trhu.. taky tomu odpovídá cena..no ale nakonec vydrželo do 2.trimestru jen jedno mimčo, taže dvojčátkový kočár netřeba, ale šla bych do něj určitě. tak vyzpovídej holky z Čekáme dvojčata