Dobrý den,
vybíráme kočárek pro první miminko. Vzhledem k nulové zkušenosti s kočárky chci požádat o radu. Sháním dvojkombinaci vhodnou do terénu, jelikož bydlíme prakticky na vsi, ve městě bude jen občas. Rozhoduji se mezi kočárky Firkon Vesta Star, Joie Versatrax a X lander move. Poslední ze zmíněných je podstatně dražší, proto bych ráda věděla, zda je dobrá jej koupit například z druhé ruky. Děkuji za odpovědi.
X Kander mě nepříjemné překvapil 😬je opravdu tvrdý a těžký 🤐hned po vyzkoušení jsem ho zamítla.jolie jsem zkoušela,kolečka jsou opravdu menší ,ale tolik bych se toho nebála.jediny,co se mi nelíbilo,bylo u sportovního sezení nízko opěrka na ruce 😒s firkonem zkušenosti nemám.
Nakonec jsem vybrala boggaboo fox z druhé ruky a jsem moc zvědavá na ježdění 💗
čekám třetí dítě, ale s kočáry moc zkušenosti nemám, první dvě ho nesnášely. Teď ale doufám v klidné kočárkové miminko a docela jsem se rozjela v recenzích a nakonec pořídila z druhé ruky Babydesign Lupo. Byla jsem ho vyzkoušet v dost kamenitém a kořenitém terénu a jelo se s ním skvěle, i když je starší, nikde nevrže, technicky je naprosto v top stavu, a prý dostával zabrat dost.. Z tvého výběru se mi líbí ten první. Joie mi připadá, že má dost malá kolečka, a celkově, když si ted kočárů všímám, se mi od téhle značky nelíbí, zdají se mi takové fórové. O X landerech jsem četla, že jsou dost tvrdé, drncají, i když terén projedou, tak dítě tam dost naklepeš. Ale je fakt, že vzhledem ke zkušenostech s prvními dětmi jsem hledala kočár bazarový, takže recenze jsou spíš na starší modely, třeba se zlepší. Ráda si přečtu aktuální zkušenosti.