Máte někdo kočárek Firkon Sorano? Jaké s ním máte zkušenosti? Díky
@aneztuzka já jsem dnes viděla kočárek poprvé aniž bych šla za ním cíleně, ale zaujal mě na první pohled...jak barevně, tak výběrem ze tří podvozků,nafukovací kola, v celku i houpací, takže odpružený emoticonkorbička veliká.Sportovní verze též super, polohování nožiček a dolní část , kde jsou nožičky z materiálu koženky, takže omyvatelné...mám foto i naživo emoticon
Čauky holky tak se mi hrozne libi tento kocarek 🙂 akorat bych ho chtela videt jeste nazivo :( ale nevim na jake prodejne ho najit ,, jsem z vysociny a tady toho moc neni :P mate vyfocenny kocarek na zivo ? 🙂nikde nemohu najit ani kloudne recenze :P
na značku Firkon dost holky nadávají a jsou hodně poruchové - kolečka a celý se to pak klepe, ještě bych mrkla na jiný...já jsem ho taky původně chtěla i kvůli ceně, ale nakonec mě ostatní maminy v okolí co ho mají odradili...
@agenz já uvažuji ještě nad concord wanderer nebo britax go next, ale jedině bazarově nebo ve slevě 😒 co máte vy nakonec?
@aneztuzka trojkombinaci Camarelo malaga, loňský model...taky je to polská značka..já potřebovala vysoký kočárek a dlouhou hlubokou korbičku, cena slušná..a recenze od maminek taky dobrý...vozit začneme až v září, tak snad budeme spokojený 😉
@lussiane Buď od sestřenice Firkon verano long. Nebo koupím ten Concord wanderer nebo Britax go next ve slevě. Zatím počkám a uvidím, jak se to vyvrbí.
já jsem dnes viděla kočárek poprvé aniž bych šla za ním cíleně, ale zaujal mě na první pohled...jak barevně, tak výběrem ze tří podvozků,nafukovací kola, v celku i houpací, takže odpružený 🙂korbička veliká.Sportovní verze též super, polohování nožiček a dolní část , kde jsou nožičky z materiálu koženky, takže omyvatelné...mám foto i naživo 🙂