Kočárek Ferrari Beebop, máte zkušenost?

moriss
24. zář 2015

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s kočárkem Ferrari Beebop? Díky 🙂

janaaanna
26. zář 2015

Dobrý den, my jsme ho měli a byli jsme spokojeni. Záleží na tom, co je pro vás hlavní. Mně se líbilo, že se skládá na hodně malý (mám malé auto) a přitom korbička byla ve srovnání s ostatními velká a dlouhá. Jak korbička, tak boudička jsou z docela tenké látky, proto je lehký, ale někomu to může přijít málo (mě to nevadilo). Ta přední kolečka jsou opravdu do města, kupovali jsme i ta výměnná nafukovací terénní a na výlety byly super. Máte nějaký konkrétní dotaz?
Jinak je to německý kočárek od firmy Osan, takže recenze najdete spíše na německých webech. Kamarádka si ho koupila také, jen v jiném designu než Ferrari. My máme Ferrari, partner s ním rád jezdil 🙂

moriss
autor
28. zář 2015

Moc Vám děkuji za info, sem poprvé těhotná, tak ani pořádně nevím co a jak 😀
A je někde poblíž obchod s tímto kočárkem, třeba Olomouc, Brno, Ostrava? Rozhodujeme se právě s přítelem jestli Ferrari nebo Cybex, a tak zjišťuju všude možně, který bude ten nejlepší 🙂

janaaanna
30. zář 2015

My jsme z Prahy a i kočár jsme kupovali v Praze. Se Cybex nemám zkušenosti, nemůžu srovnat. Kdybyste chtěla kočár z druhé roky, tak vám ho asi můžeme i prodat - chtěli jsme ho pro druhé dítě, ale to se nám už roky nedaří, tak si skoro říkám, že když na něj přestaneme čekat, tak to snad vyjde 😉

moriss
autor
13. říj 2015

No přemýšleli jsme, že bychom si koupili od někoho kočárek a nekupovali bychom úplně nový, ale mám strach z toho, že se mi třeba rozsype 😀 škoda, že jste až z Prahy, my jsme od Kroměříže ( Zlínský kraj ) takže je to celkem dálka, jinak bych se na něj ráda podívala 🙂 tak to je mi líto, snad se druhý prcek podaří co nejdřív 🙂