Ahoj maminky, nebo nastávající maminky, snažím se najít nějaké novější recenze na kočárek Espiro Enzo Evo 2014, ale bohužel se mi to moc nedaří. Docela mě zaujal design tohoto kočárku a i cena je hoodně příznivá. Nikde jsem bohužel nenašla, jestli jde sportovní nástavba otočit i v protisměru jízdy a zda jde ke kočárku upevnit pomocí adaptérů jinou autosedačku než od Espiro. Budu moc ráda za Vaše zkušenosti s tímto kočárkem 🙂.
Jo, mam na kocarek na korbicku i sportak emitex plastenky a budu je nejpozdeji v listopadu prodavat
Ahoj, mame espiro enzo evo 2010. V podstate je porad stejny si myslim. Hluboka korba jde jen protismeru jizdy a sportak je zacvaknuty na podvozku takze je jen po smeru jizdy. Ditko chce stejne videt ;) jinak hluboka korba ma polohovani zadicek. Jde koupit autosedacku vajicko kterou das adapterem na podvozek. Super jdou predni aretacni kolecka, vsechna 4 kola jsou nafukovaci. My mame po neteri a vubec to neni znat. Korbicka ma na delku tusim 75 cm a tim ze nas maly je srpnovy a dost velky sel do sportaku po svem 6. mesici. Proste chtel videt. Jinak kocar krasne zvladne i narocnejsi teren, blato, snih apod. Promin ze to pisu tak na preskacku. Jestli te jeste neco zajima napis 😉