ahoj maminy, jaké mate zkušenosti s timto kočarkem ?
napište mi prosím jak pozitiva ta negativa .
hrozně se mi libí 🙂
@nikollita tak odpružení mi ve městě přišlo dostatečný , v terénu jsme byli minimálně, ale obstál 🙂 A úložný košík je velký, nákup se tam vejde v poho. Opravdu jsme byli spokojený a necháváme pro druhé mimčo . Jinak výška kočárku je taky skvělá, i pro tatínky, nemusíš se tolik ohýbat.....
Ahoj maminky, našla jsem vaše příspěvky a měla bych jeden dotaz, chci jsi koupit model 2010 a mimi se narodí začátkem července. myslíte že se mi mimi vleze na zimu do hluboké korby první dítě mělo 4 kg porodní váhu, a 2 dotaz součástí je i nánožní fusak je prostorný a vleze do něho i třeba roční dítě???děkuji za vaše informace 🙂
Ahoj, já model 2010 mám. Ten nánožní fusak moc prostorný není a roční dítě jsem do něj "narvala" jen tak tak a to Matýsek nebyl žádnej velikán - na roce měl 10 kg. A co se týká té korby, tak je docela velká, ale i tak si myslím, že na zimu vám už nebude. Jinak s kočárkem jsem fakt spokojená, perfektně se s nim jezdí v terénu. Mezi nevýhody patří že je širší, přijde mi i docela těžký a po složení je pořád velký. Ale jinak jsem byla naprosto spokojená a už ho využívám pro druhého špunta 🙂
Ahoj , my máme model 2010, byli jsme spokojený. Mimčo máme narozené na začátku léta a vydrželi jsme v korbičce až do března. Má velký úložný prostor a dobrou stabilitu. Sporťák je taky dobrý. Nevýhodou je občas šířka zadních kol, někde se hůř projíždí, ale jinak mě nic zásadního nenapadá. 🙂 Pokud tě zajímá něco konkrétního, klidně mi napiš