Ahojky,již nějaký ten den študuju na netu kočárky.Čekáme mimi na konci října,ale ráda bych již měla vybráno.Moje první volba byla právě značka emmaljunga,a až nyní jsem objevila tento typ NXT90,na fotkách se mi moc zamlouvá.Nemáte náhodou někdo již koupen nebo zkušenost s tímto modelem?Potřebuji jak kočár do města tak i do terénu.Ještě se mi líbí Inglesina quad,ale četla jsem že není moc do terénu.Děkuji za případné reakce🙂
@challidona no jo pěkný teda. akorát uz to neni ten obři kočárek emmaljunga🙂 myslim ale ze neslapnes vedle
@vcelkalenka ahojky, take se mi libi, ale nikdo o nem moc nepise...koupili jste?
@danda811 ahoj,nakonec ne.Nakonec jsme koupili Britax go next a jsme max spokojeni.Krásne a lehce se skládá,je lehounky.
@vcelkalenka ten mi byl doporucovan maminkami, ze se da i houpat atd. Slysela jsem na nej same kladne ohlasy. termin mam v cervenci, chlapecka, tak hledam kocarek, kam se mi vejde aspon na cast zimy i s fusakem...
Malý se narodil loni v říjnu a fusak i on se tam vejdou naprosto skvěle.Jen mi korba přijde užší, když je tam fusak.
@danda811 Houpe se kocarek velmi příjemne, ne moc ani málo.Nejlépe si ho jít osahat někam do obchodu.Co hodně chválím je skládání kočárku a ze je lehký.Myslím si ze i půlroční mimco by se tam mělo vejít, na dýlku určitě. Jen jak jsem již psala do šíře malinko horší,našemu jsou teď skoro 4 měsíce a ma tam ručičky hodně u těla.Ale zase se mu tam krásně chrupka🙂
nxt90? v katalogu ho nevidim?