Ahojky, má někdo zkušenosti s tímto kočárkem (KLADY, ZÁPORY) ???
Dorjan Prestige Basic Comfort lilen grey
DĚKUJI ZA ODPOVĚDI
Ahoj, @luciestancova @katymei chtěla jsem se zeptat jestli se si kocarek Dorjan nakonec pořídily a jak jste spokojené? A v jaké barve? Co terén opravdu zvládá a sportak je fakt těžký? Dekuju.
@nmit ahoj ano ja jsem kocarek poridila (tu dvojkombinaci) a jsem moc spokojena. Kocarek zvlada bez problemu polni/lesni/sterkove cesty, mame vsude nezpevnene hrbolate chodniky a kocar je super ovladatelny. Vcera jsem projizdela snehem a take pohoda (nutno zaarerovat predni kola). Manzel s tim dal i totalne rozjezdenou zabahnenou polni cestu, kolecka byla cela obalena bahnem az po kosik, ale projel to 😀 Odpruzeni fajn, houpe tak akorat. Korba prostorna velka, maly ma ted 61cm a 6kg a jezdi ve fusaku a mista tam ma jeste hodne. Vsichni co mi maleho vozi si kocarek chvali. Lze se s nim otocit na miste. Na skladani podvozku do auta to chce cvik (mame kombika a vleze se mi do kufru podvozek i korba, do mensiho auta bych ale nedoporucovala). Co je super je prodlouzena striska a clona proti vetru, kdyz se pouzije oboje, do kocaru vubec nefouka. Take ma velky kosik, ocenila jsem pri nakupu. Jejich prebalovaci taska se mi nelibila, koupila jsem si sedou od Lassig green label (bomba 🙂. Sportak zatim nevyzkousen (za par dni budeme zkouset ale zatim jen v byte), ale prave s manzelem resime, ze kocarek ted na jare prodavat nebudeme a nechame si ho prave kvuli podvozku do terenu, tady u nas na ty polni cesty a na vylety. A ja si koupim na nakupy a do mesta bud valco snap 4 nebo peg perego book plus S (ani jeden z techto odlehcenych sportaku totiz do terenu neni a i v obchode mi je doporucili max jen do parku 😄 Jinak ja ke kocarku koupila adaptery a autosedacku mame Cybex Cloud Q co jde polohovat do lehu a ta je take vyborna (az na tu cenu teda .)) kdyby te jeste neco zajimalo, klidne pisni i do zpravy, rada zodpovim. Mam tento: http://www.dorjan.cz/produkty/basic-comfort-201...
@nmit ahoj, ano pořídili jsme ho a jsem naprosto spokojená. Vybrali jsme šedou barvu, je super, přesně jak na obrázku. Sporťák zatím nepoužíváme, jako úplně lehký není, ale nemám s čím porovnat, takže to nemůžu posoudit. Zatím jsem za půl roku používání nenašla nic, co bych vytkla. Možná jen vajíčko bych vzala příště jiné značky, to jen mám takový pocit, že je nic moc, ale opět nemám s čím porovnat. Zkrátka jsem se do tohohle zamilovala a jiné jsem pa už ani neokukovala 😀
@nmit Take jsme se rozhodli pro tento kocarek prave kvuli jeho ovladatelnosti a velokosti korbicky. Jsme s manzelem oba dost vysoci a tento kocarek ma prijemne vysoko korbu i madlo, takze se u nej nemusime hrbit. Videla jsem od tohoto kocarku i tu variantiu VIP a ta me moc nenadchla. Lozna plocha totiz neni rovna ale prohnuta a zaoblenim korby se jeji delka zkratila na 75cm. Jsme tedy rozhodnuti pro koupi standardni variany Basic Comfort. Jinak se mi celkem libi i ten sportak. Ma relativne dlohou plochu pro zada a ve srovnani s ostatnimi sportaky v ramci kombinovanych kocarku mi pripada velmi dobry. Co se tyka autosedacky, tak jsme byli upozorneni, ze kvuli velikosti a tvaru si mame poridit radeji Maci Cosi nez DorJan. V sedacce DorJan je miminko hodne zkroucene do klubicka a neni tedy pro nej prilis pohodlna a uz vubec ne vhodna na delsi cesty. Toliko zatim nase zjisteni a duvody proc jsme si vybrali prave tento kombinovany kocarek a sedacku Maxi Cosi.
Díky moc, @katymei @luciestancova @antakka holky. My jsme s manželem právě oba taky vysocí, takže předpokládám, že žádný malinký mimčo mít nebudeme. Já už ani dál hledat nebudu, jdeme do Dorjanu 🙂 díky i za rady ohledně sedaček
My čekáme každým dnem na naši princezničku, nějak se jí nechce z bříška ven, ale každopádně dorjan bacic comfort už nám stojí 2 měsíce v pokojíčku a každá návštěva ho obdivuje svou velikosti. Mám ho na doporučení kamarádky, která s ním byla velice spokojena. Kočárek zvládá veškerý terén i jsem se mohla sama přesvědčit.
odvozila jsem s nim dve deti, hluboka korba uzasna, projede veskery teren, v zime ve fusaku se i vetsi dite v pohode vleze (coz ji prijde jako obrovska vyhoda, ještě mame x-lander trojkolku a ve 4 mesicich v zimnim fusaku tady nastal problém jak je maly), ale jako sportak se mi vůbec nelibil, bydlet na vesnici tak ještě mozna, ale do města je to fakt velke a zabere plno mista v kufru, ale to si myslim je problém vetsiny trojkombinaci, takze nakonec většina dokoupi nejaky sportacek nebo golfky - priste bych nekoupila trojkombinaci ale jen hluboky, ale to clovek zjisti az casem. A co se mi teda nelíbilo vůbec byla ta jejich autosedačka, prisla mi takova ze bych jeji bezpecnosti prilis neverila.
a jako minus bych videla to, ze se mi nevlezl do fabie na cestovani - nemam kombika a dokud tam jezdilo jen jedno mimco tak v kombinaci ze jsem dala něco na sedadlo tak jo, ale když jsem vozila mimino a starsi dite tak uz jsme to tam neposkladaly, ale to je zas mozna "problém" vic kocarku, to nemam srovnani.
Ahoj ahoj, já se dnes zamilovala do DorJanu Prestige Basic Comfort ve verzi VIP... v té šedé barvě je fakt super... nemáte ho někdo?? Mě už to nebavííí, už chci mít nějaký kočár doma a mít klid :D
Ahoj, mam vybrany ten samy, jestli je to tedy odlehcena verze 2016, ktera ma jen 12kg 🙂 Slysela jsem, ze na nej nejsou zadne reklamace. Jezdi se s nim suprove, jak mesto tak teren, velka prostorna korba, super madlo, a hlavne ta vaha je bomba. Vybrala jsem ho ale jen kvuli korbe, jejich sportak nevyuziji, necham ho zabaleny a pak budu kupovat nejspis Valco snap 4 nebo neco tomu podobneho. Cena taky super. Rozhodovali jsme se s manzelem mezi timto a Joolz, bugaboo, britax a stokke a byt tento je polsky byl nejlepe ovladatelny a ma stejne vysoko korbu jako stokke, coz je pro vyssi lidi super a myslim ze na nejakych 8mesicu svou sluzbu vykona na 1* 🙂 jen skoda ze nejde koupit zvlast korba a musi se kupovat ta 2kombinace.