Kočárek Dorjan. Jak jste spokojené?

beruska_91
9. bře 2020

Ahoj holky, chtěla bych si pořídit kočárek Dorjan Prim 2018. Mám ho osahaný u kamarádky, jezdilo se mi s ním super. Ale chtěla bych znát i názory jiných? Vy co ho máte jste s ním spokojené?
Děkuji

nafreya
10. bře 2020

@beruska_91 my mame dorjan uz vic nez tri roky. Ale ne prim, mame butterfly. Muzu rict, ze zatim deti dovezl, kam jsme potrebovali (teren i cesty). Ale kdyz bych se mela rozhodovat znovu, uz ho nikdy nekoupim!

Jestli ti muzu dat radu (kterou ja bohuzel tehda nedostala) tak se divej hlavne na sportak. Chapu, ze to muze ted znit jako blbost, kdyz cekas miminko, ale s hlubokou korbou budes jezdit par mesicu (nez si ditko sedne, nebo z ni proste vyroste. Treba syn v pul roce musel do sportaku, protoze korbu mel kratkou), kdezto ve sportaku bude ditko jezdit klidne i dva roky a vic. Jenze oni v obchodech kdyz vidi tehotnou maminku ani sportaky moc neukazuji, spis jen ty hluboke. A co si budeme nalhavat u dorjanu ten sportak neni nic moc a hroznw mohutny a tezky. Hluboka je fajn, tam.js.byla spokojena. Takze ted bych klidne koupila hlubokou z druhe ruky (daji se sehnat krasne, za slusny peniz) a investovala bych do kvalitniho sportaku podle terenu a dalsich pozadavku, ktere budete mit.

vendes
10. bře 2020

Mám Dorjan z r. 2016. Hluboká bouda ok, kdyby si dítě v 10 M nesedlo, vydrží do roka. Sporťák nic moc, po roce dítěte jsem si koupila lehčí a prostornější. Od Dorjanu je úzký a když je tak, že dítě kouká po směru, přišel mi nestabilní. Druhé dítě odvozí, ale znova bych to něj nešla. A jejich vajíčko... oproti Cybex, Maxi Cosi, Britax chudý příbuzný.

puhelin
10. bře 2020

Take mam Dorjan (P2 Dreamer). Kupovany v r. 2016. Presne jak pisou holky. Bouda je bezkonkurencni. Prostorna, mekka, s tou jsem moc spokojena. Sportak je strasne velky, tezky, spatne se mi cisti. Uz v nem vozim druhe dite, ale spis z nostalgie, ze je to nas kocarek 🙂 Teren zvlada skvele, ale je to tank. Jakmile zvladne jezdit bez divani se na me, pujde do Valca, ktere mam uz po starsi a ktere mam moc rada.
Priste bych urcite volila treba Gesslein, s vloznou taskou by to pro me bylo dostatecne.
Vajicko mame Cybex, temhle obycejnym vajickum bych miminko nesverila.