Kočárek DorJan - Danny Sport Prestige Basic

lucielo
19. lis 2013

Všude čtu jen o jinejch Dorjanech a o tomto nic, přitom tento se mi zrovna líbí nejvíc, úplně jsem si ho zamilovala... ale dnes jsme se byli podívat v obchodě a měli tam jen Danny Sport 5 ale odradila nás hned brzda... nešel vůbec odbrzdit, je to tak u všech dorjanů?
A má tu někdo zkušenost rovnou s tím basicem? Brzda, korba, sporťák a autosedačka?
Sice mám ještě čas, ale radši bych si vybrala dřív než pak shánět na poslední chvíli...
Pokud bude mít někdo doporučení na jinej kočárek, tak můžete, budu jen ráda 🙂
Děkuji

sarka_gajdosova
19. lis 2013

Danny Sport Prestige máme a už rok a půl slouží dobře. Akorát ta brzda jde doopravdy hůř odbrzdit, ale dá se to. Ještě by to chtělo lepší pásy u sporťáku, aby šli dobře regulovat. Autosedačku nemáme. Celkově jsem spokojená neboť co tak slyším, tak na každém kočárku je něco. Šťastnou volbu 🙂

lucielo
autor
19. lis 2013

@sarka_gajdosova Děkuji...vážně se mi moc líbí, jiný kočárek mě tak nezaujal...

vilibalda
19. lis 2013

@lucielo Já mám Dorjan Danny Sport Prestige z roku 2011 a jde špatně odbrzdit. Někdy jsem si musela pomoci dokonce rukou. Ale zase je to lepší než kdyby nebrzdil 😉 Jinak jsem spokojená, krásně se ovládá, korbička je velká, košík prostorný. S hlubokým kočárem jsem hodně spokojená. Autosedačku mám taky, ale nedokážu porovnat s jinou, protože jsem jinou zblízka neviděla. Za mě spokojenost 🙂 Vybrala bych ho znovu. Ale nějaká negativa kočárek z mého pohledu má: je docela těžký a sporťák je velký, neforemný, do košíku se špatně leze.

lucielo
autor
19. lis 2013

@vilibalda tak to je super.... díky 🙂