Prosím máte některá tento kočárek? Spokojenost? Nějaké nedostatky? Moc se mi líbí, ale neviděla jsem ho v reálu, pouze na internetu...
Dobrý den, my máme Dorjan Butterfly a jsme moc spokojeni. Super se ovládá, je pěkně vysoký s větší korbickou. Jen už mi praskly 2 x kolečka, takže doporučuji náhradní duše a pumpičku. Jo a taky nám za chvilku začal vrzat, tak stačí trocha oleje. Máme ale tady dost hrozný terén. I přes to doporučuji.
Děkuji za odpověď. 🙂 Jj, my měli u prvního dítěte Dorjan danny sport, ale byl po známých (po 1 dítěti) a už se nám rozpadl...přestala fungovat brzda, a asi před 3/4 rokem praskla přední náprava - je to sice svařené, ale na to, jak byl skvěle ovladatelný i jednou rukou, to teď prostě pořád táhne doleva a je děs to tlačit!! Píchlé kolo jsme ale nemuseli řešit ani jednou. 🙂 Ale u těch nafukovacích kol je to celkem běžné, to mi až tak nevadí. 🙂 Čekáme v létě druhé miminko, tak už koukám po nějakém jiném kočárku. Chci ale tentokrát určitě nový (aby šel i reklamovat, kdyby se zase něco pos.... ). A spíš mě tedy zajímalo, jaký je tento nový typ Dorjanu. Vy tedy máte také Dorjan (byť trochu jiný typ) ale tedy z roku 2016? S tou alu konstrukcí a nasazovaním korbiček pomocí klik klak systému? Jsme z vesnice, takže taky nic moc rovný terén a takové ty moderní mini kočárky s pidi kolečky, s tím bych tu nic neujela. ;) Jenže dokud nepraskl ten podvozek, byla jsem s ním opravdu moc spokojená, tak bych klidně znovu šla do Dorjanu. Jen mi ten Baby boat přijde trochu "jiný" konstrukčně, tak mě zajímalo, zda ho některá maminka má a je spokojená, nebo má nějaké mouchy...
@venomka
Mám Dorjan Prestige Harmony z roku 2015 a jsem max spokojená. Tento co jste vybrala má vnitřní velikost korbičky jen 77 cm, ten Harmony má myslím 84cm, já hledala kočárek s co největší korbičkou a konstrukci jsem si tedy brala tu bytelnější, za cenu, že je těžší. Pro letní miminko bych volila co největší korbičku ať v pohodě zvládnete celou zimu i s fusakem😉. Do terénu mi prodejce sám řekl, že bude lepší ta neodlehčená konstrukce. Nejlepší by bylo zjistit kde se dá koupit v prodejně a dojít si ho osahat🙂.
@liko77
Jo ten náš současný je také obrovský, myslím že on je z kolekce 2011. 🙂 No, budu muset zavítat na nějakou větší, dobře zásobenou prodejnu kde je mají skladem a pořádně je okouknout. Termín mám zač. července, takže na zimu bude potřeba určitě ještě hluboká korba. Dcera byla v únoru a navíc o měsíc dřív, měla jen 2,40 a 43 cm, tak se nám v té obří korbě doslova ztrácela a na zimu už pak měla sporťák. Ale kdoví co nás čeká teď. 🙂 Takže větší korba bude asi rozumnější volba...
Švagrová také má tento kočárek a již několikrát museli měnit duše. Jinak je spokojená 🙂
https://www.slune-cz.cz/kocarek-dorjan-danny-sp...