Kočárek do terénu. Máte tip?

jita44
12. čer 2022

Dobrý den,
hledám vhodnou dvojkombinaci kočárku do terénu (i většího). Budeme mít miminko narozené koncem prosince. Vím o Thule Urban Glide, vyloučila jsem X-lander XL X-run.
Nejlépe, aby to byla trojkolka ale pokud máte dobrou zkušenost se čtyřkolovým kočárkem do terénu, tak s tím nemám problém. Také by měl mít nafukovací kola, dostatečně dlouhý nánožník, měl by jít úplně do lehu a prostě něco vydržel. Cenu si představuju max. do 20 tisíc.
Děkuji za Vaše rady.

nina004
12. čer 2022

@jita44 Máme baby jogger city Elite a som s ním veľmi spokojná. Zatiaľ nám prešiel všetok terén, používame ho 14 mesiacov. Oproti Thule sa mi zdá byť širší čo sa týka sedenia a príde mi ,že aj zadné kolesá nie sú tak ďaleko od seba,čo je výhoda ,keď sa potrebuješ dostať do užších dverí alebo výťahu.

evculinda
12. čer 2022
honatko092
12. čer 2022

TFK Mono Air, je to můj miláček, bydlíme na malém městě, zvládá město i terén, je pro dítě pohodlný a prostorný..uvezeš v něm i čtyřleté dítě. Celkem mě překvapila i skladnost. Neměnila bych! 😊

konidana
13. čer 2022

@jita44 z meho pohledu je trojkolka do terenu opruz, protoze utlacit tristope vozidlo oproti dvoustopemu ( ctyrkolka s pevnymi koly se stejnym rozvorem) je vice namahave. Na ceste rozdil moc nebude ale takova jizda 10cm hlubokym snehem po trave nebo bahnem je dost makacka. Podobne tereny jsme jezdili se starou lehkou,asi libertou, se 4 pevnymi koly gumovymi a byla super. V hluboke korbe deti jezdily furt (do veku 1 rok a 3 roky, i oba najednou😅) , zadny sportak jsem nemela

20190418
13. čer 2022

Já měla Jane Slalom Pro. Ani nevím, zda se ještě vyrábí, ale bez aretace super elegantní pohyb ve městě a s aretací jsem vyjela v terénu úplně vsechno. Navíc sportak pro dítě velmi pohodlný, dokázal v něm prospat ještě po 2 narozeninách klidně celé odpoledne, jak byl velký.

bessinka
13. čer 2022

@jita44 Baby jogger summitt x3.byl to pan kocar.jsme hodne aktivni.projel s nami naprosto vse vsude.normalne jsem obrecela,kdyz jsme ho prodavali.
mit nekdy 2.jdu opet do nej.

ifulesimonkova
13. čer 2022

My máme Easywalker a nedám na něj dopustit! Bez problémů zvládá terén a jako že u nás je to opravdu terén s velkým "T"! Zvládal kamenité cesty, bahna jak blázen, sníh taky nebyl problém. Fakt... jak jsem trojkolce nevěřila, tak bych ho z ruky nedala a v těch našich končinách bych bez něj byla v loji. Fotky myslím mluví za vše ;)

baras12
13. čer 2022

My máme bumbleride speed a vyjel s námi opravdu všechno. Volila bych znovu, jsme s ním moc spokojení!! 🌹