Kočárek do terénu, jaké jsou dobré značky?

mondika
4. srp 2017

Ahoj holky,

potřebovala bych poradit ohledně kočárku. Měl by být vhodný na projížďky lesem, odpružený, nejlépe 4-kolový (ale není úplně podmínkou) - přední kola otočná, pro vyšší lidi, lehký, nejlépe kombinace (může být i jen dvojkombinace, autosedačku příp. koupíme zvlášť), aby se dal ovládat jednou rukou. Raději nějakou lepší značku, mám v plánu koupit použitý, aby vyšel levněji. Vím, že se hodně doporučuje Jane Slalom, aby raději bych ty 4 kola.
Kdybych zapomněla na nějaký důležitý požadavek, tak dejte vědět 🙂

V nabídce se vůbec nevyznám, je toho strašně moc. Jaké jsou vůbec dobré značky? Abych věděla, na jaké značky se sama zaměřit.

Předem díky moc!

linee
4. srp 2017

@mondika podivej se do diskuzi,k tomuto tematu jsou tady desitky diskuzi,chce to jen hledat.Najdes i hodne recenzi,urcite ti to pomuze🙂tak at dobre vyberes!

beetlejuice1666
4. srp 2017

@mondika ahoja, mam Jane Crosswalk a jsem s nim hodne spokojena. Koukni na web Jane a prohlidni si ho.

backspace
4. srp 2017

Britax B.O.B. Revolution. Jsem v lese denne, několikrát denne, projede všechno, odpruzenej, super manipulace. Jinej nebrat! 🙂

majisska
4. srp 2017
monulec
4. srp 2017

My máme Prampol Gazelle, to je ale ta nejlevnější verze sporťáku který projede vše, ty píšeš že na ceně nezáleží.... chválí si i X-lander XA

teraolli
4. srp 2017

TFK 🙂

barbecue
5. srp 2017

Měla jsem baby Jogger city Elite, je to trojkolka, ale super stabilní, projede všechno. Tak mrkni i na tuhle značku, já jsem ten kočár milovala..

eliskaxox
5. srp 2017

Ja doporucim Concord Wanderer a Baby Jogger Elite nebo summit .

mondika
autor
5. srp 2017

Díky zatím všem moc za tipy. Ještě doupřesním, co se týče té výšky, nejde nám jen o rukojeť, ale zejm. aby ta hluboká korba byla co nejvýš. Přecejen záda máme jen jedny a už i bez dítěte s nimi máme občas problémy 🙂 Tím trochu padá ten Jané Crosswalk, kterej by se mi jinak hodně líbil.

A jako bonus by bylo ideální, aby měl kočárek ruční brzdu na rukojeti 🙂

dandaa
5. srp 2017

Jsem v lese kazdy den nekolik hodin a spolecnika mi dela bugaboo cameleon 3 s koly do terenu.Kocar je lehky,skladny,rucni brzda je k nezaplaceni,madlo lze prehodit a i nastavit vyska.

eliskaxox
5. srp 2017

@mondika vidíte a já mám 168 a vyhovovalo mi že korba je níž a já krásně viděla i přes nanoznik a fusak na mimco a nemusela jsem na "špičky" . Mimo to pokud máte korbu níž máte i těžiště níž a nehrozí prevrhnuti kočárku

mondika
autor
5. srp 2017

@eliskaxox my máme kolem 185cm, to je trochu rozdíl 🙂

eliskaxox
5. srp 2017

@mondika malinko 😁 tak to bych asi doporučila toho Summita X3

lu_ta
5. srp 2017

Hartan by měl splňovat vše, co jsi psala

smudla21
6. srp 2017

Za me bych sla do britax b-motion 4plus, projede vsechen teren, sportovni kocarek je hodne prostorny, odpruzeni ma take a navic ma nepropichnutwlna kolecka s vlastnosti nafukovacich ;)

ladana
6. srp 2017

Easywalker. Měla jsem velmi podobné nároky, jen jsem nechtěla ruční brzdu a chtěla jsem prostornou korbu, aby se tam vešlo naše dlouhé miminko. Korbu ma sice níže, ale záda netrpěla.

bera28
6. srp 2017

EasyWalker. Měla jsem pro dvojčata a neměnila bych. Jezdili jsme celé prázdniny v terénu a pohoda. Kamarádka si ho koupila pro dceru a nechala ho i pro druhé.

popelucha
6. srp 2017

Trošku se zaháčku do diskuze. Ráda bych taky nějaký takovýto kočárek. Bydlíme na krkonošském maloměstě, nezpevněné i nezpevněné cesty, turistika...jsem menší, potřebuju nastavitelné madlo. Pro syna dostatek prostoru a aby byl skaladnější na cesty, to naše Camarelo není...cenově bych investovala do Britax B - Motion 4 Plus nebo Jané CrossWalk, co by bylo lepší? U Jané je fajn, že se nedokupuje pláštěnka ani takška, u Britaxu hrají prim terénní kolečka, místo v kočáře a polohovatelnost...

medabeda87
6. srp 2017

Mame čerstvou zkušenost s Jane versus Britax.Za nas stopro Britax, poloha az do lehu(opravdu to dite potřebuje),odpruzeni na všechny ctyri kola,velky prostor,bouda nastavitelna proti slunci,kosik dostatecny,kocar pevny,nerozvyklany,madlo nastavitelne,ke vsemu ho vynesu do druhého patra i s dítětem.V kufru auta zabere minimum mista🙂 Jane tvrdoch,na lesni ceste drncal jak na kolotoci,dite nevrle,uplakane,padaci brzda,bouda nesla nastavit,kosik max na pláštěnku...Sel uz do světa a zklamal nas hodne.I když projel i sněhem,ale proste byl nepohodlny a za nas ne. Britaxu jsem odolavala, ze nechci modni vystrelek a ted se mu musim omluvit,protoze je opravdu jedinecny.Mame tedy Britax motion 4 2015.