Zdravím vás maminky, můžete mi poradit s výběrem kočárku? Mé představy jsou následující: jistě bych si přála dobré odpružení do terénu, 4 kola, dostatečně velikou korbu, lehce ovladatelný, odolný vč. materiálu a vyšší ne prosím nízké kočárky
Libí se mi easy walker trio, abc desing salsa, tutis
Děkuji
@luciesvag Kouknete na Britax go big. Odpruzeny, prostorny, lehce se ovlada a projede lesni cestu i polnacku.
Pokud čtyřkolový, tak bych byla také pro Britax Go Big. Nicméně kvalitní trojkolce se podle mě v ovladatelnosti a v terénu nic nevyrovná.
@luciesvag mám Britax go Big, v korbě je teď 5ti mes syn (8,5kg a 70cm) i s velkým zimním fusakem Kaiser.
Kocar jezdi město a kočičí hlavy, polnacky, lesní cesty a dokonce s nim i běháme. Má už od června 1000km nájezd, jsme pořád v pohybu a je úplně super a to ho často skládám do auta.
Všechny ty kočárky mají ty přední kolečka do terénu malá. Možná bych koukala na kočárky u kterých jde vyměnit přední náprava. Kdy do terénu se nasadi větší neotocna kolečka . Jinak do špatného terénu je skoro trojkolka s 16" zadními koly lepší.
My jsme teď vybrali moon solitaire, je krásné odpruženy (ale musí tam byt dítě, zkoušela jsem s 2 letou) velká kola, velká korba, bydlíme na vesnici tak si myslím ze to bude fajn
@luciesvag šla bych do easy walker qtro, mám duo a jsem spokojená.
@luciesvag ahoj, mám tako laret imperial a za mě je skvělý a řekla bych, že by i všechny tvé požadavky měl splňovat 😉
Já se rozhodovala mezi teutonii a abc design viper. Nakonec jsem si vybrala abc design viper kvůli financím , hezcimu designu a provedení v trojkombinaci. Chtěla jsem kočár především do terénu.
Ja mam kocarky moon a venicci a jsem s nima spokojena, zvladnou teren (hory) a i mesto, les proste vse v pohodě. Abc design ae mi taky líbil, ale ve skutecnosti me prisel hrozne tvrdej a malo odpruzenej
Myslím, že ABC design salsa 4 air by byl pro vás fajn. Pak je taky hezky odpružený a např. v cizině dobře hodnocený Nuna sport mixx next. Trochu těžší, ale velmi kvalitní jsou též kočárky značky Hartan a Emmaljunga.
@luciesvag
Mam podobne pozadavky, tak si zdovolenim pockam, co holky poradi.. 😉