Ahoj holky, sháním kočárek, který by projel po lesní cestě, trávě, polem, prostě všude :D Bydlíme na vesnici, kde moc příležitostí jezdit s ním po chodníku není. Dlouho jsem nemohla nic najít, až jsem narazila na tento: https://www.detske-kocarky.cz/kocarek-abc-desig...
Máte s ním některá zkušenost? Popřípadě můžete mi prosím doporučit jiný kočárek, který by to u nás zvládl? Hlavně mi jde o hluboký kočár, popřípadě dvojkombinaci. Děkuji 🙂
@rybka123456789 měla jsem ho ve výběru, ale pak jsem na doporučení na prodejně vzala ABC design Viper 2018. Má nafukovací kola a jde je tak regulovat pro pohyb v terénu.. tyhle slabounký se prý brzy odrbou a zrovna na vesnici čím větší kola, tím prý lepší. Tak uvidím, jak se osvědčí v reálu 🙂
Tenhle by mel mit ale podle popisu taky nafukovaci kola. Asi jak je to novy model, tak nam nikdo moc neporadi :(
@rybka123456789 ale jsou drobná a úzká. V zimě zapadneš do sněhu a nehneš se. To samé v lese, stačí bahno a nevyjedeš. Beru to podle rad a zkušeností kamarádek, když jsem sama vybírala.
@michalelka aha, tak to me nenapadlo. Hlavne ze je v popisu, jak je skvely do terenu :/ A ten viper jsi jeste nezkousela?
@rybka123456789 mám ho doma, ale termín až v dubnu. Tuhle značku jsem vybrala, jak jsem už psala, na osobní doporučení a taky na webu je spousty recenzí. U mě rozhodovala funkčnost, design a cena. Až na těžší konstrukci splnil všechny požadavky.
Zkus se zeptat přímo na zdi, ve fóru hodně témat zapadne.
Mám ABC Design Viper 4S, už teda starší verzi, ale maximální spokojenost. Zvládá opravdu i hodně náročné terény. Kdybych kupovala kočár, opět sáhnu po této značce 😉
Dekuju za rady, jak koukam na net, tak ten viper bude asi lepsi 🙂
mám ABC design Viper 4 model 2017 a jsem s ním moc spokojená. Ted už jedeme sporťák ale u hluboké verze jsem ocenila hlavně stahovací stříšku proti slunci, prostorný koš, nafukovací kola. Terén zvládl v pohodě. Hlavně je to německá kvalita, žádný polský plast krásný naooko 😉 a cena nijak závratná. Za mě doporučuji
@rybka123456789 my mame roan emma a chodili jsme s nim na hory cestou, necestou a naprosto ok.
Mame viper 4s vyzkoušeny v terénu a bomba, vzali jsme jej taky, na vesnici super 🙂 a jak píše @swizz, neni to polak, ale opravdu bytelný německý kočárek 🙂
Holky, co ten Viper máte, využily jste i ten sporťák?
Taky mame starsi verzi viper s 4.spokojenost. kamaradka si ho take poridila. Sportak sme tez vyuzili, ale jen chvili, mame vetsi dite a uz se s nim nedalo jezdit se sklopenou striskou malej byl uz hlavou nalepenej na boudicce, navic skladani sportaku do kufru mensiho auta je v podstate nadlicky vykon, takze sem nakpnec kupovala mensi sportovni kocarek tak, aby se mi vesel do auta a byl i pohodlny pro maleho. (Dost cestujeme) Kdybych mela volit znovu, urcite bych ho koupila znovu, ale treba z druhe ruky, a pak investovala do kvalitniho sportaku...
Tak on není terén jako terén. 🙂 Do opravdových terénu jsou ideální klasicke houpaci kočárky se 4 pevnými nafukovacími kolečky a potom odpruzene cyklovoziky typu Chariot
Otočna kolečka jsou na nerovnostech pro zlost a pokud je budeš mít dlouhodobe zaaretovana, zlikvidujes ložiska - na to jsem byla v prodejne upozorněna, že kočárky s těmito kolečky musí jezdit většinu času nezaaretovane.
@1lenuska1 já jsem s tím problém neměla a to jsem drobná - 160 cm a 50 kg🙂 . konstrukce je z hliníku a né z plastu proto je trochu těžší ale zase víc vydrží. tím že má otočná kolečka a nemusí se při každém zatáčení nadzvedávat, tak tu váhu moc nepocítíte.Sporťák využívám nyní už 4 měsíce a jsem také spokojená. Jen na léto až se bude víc cestovat asi pořídíme i golfky kvůli místu v kufru
@rybka123456789 já se sportakem už jezdila s prvním a absolutně bez výtky. Jezdil v něm do 2,5let.
Ten mám v merku 🙂 tak si počkám co kdo poradí. Ráda bych ho viděla někde na živo, ale nepodařilo se mi na něj ještě narazit :(