Ahoj, doporucili byste nejaky kocarek(s nafukovacimi koly) co by zvladnul teren a snih a cenove by se vesel do 6-8 tisic? Krome chariotu a sani 🙂
Dekuji
Za mě tfk. Bazarový do té částky seženeš. Jinak možná ještě i x landerr na běhání ale s tím nemám osobní zkušenost
@dyechampion já mám od značky roan. Momentálně jsme byli zapadani sněhem a projel všechno. Nový ale za tuto cenu asi neseženete, spíš bazar.
Já též měla od značky roan a byla jsem s ním náramně spokojená, jezdila jsem skoro v zavejich, lesní cesty a malá spala😃ale měla jsem gumový kolečka, s nafukovacími bych měla furt pichly gumy když jsem viděla co všechno v těch kolech je zaražený 😃
@dyechampion měli jsme roan marita, odvozil dvě děti a ještě jsem ho poslala dál. Projel vše, včetně hlubokého sněhu. Jen není dvakrát skladný a občas horší manipulace v obchodech. Ale jinak perfektní a stál kolem 7 tis.
Bazarovy Baby jogger city elite nebo Summit
@dyechampion máme X-Lander run, minulý týden naprosto v pohodě zvládl Pustevny.
@dyechampion Mela jsem Roan Maritu za mne do terénu nejlepší. Má teda pevný podvozek , ale za to mi projel skoro každý terén. Nevím teda jak se pohybuje ted cenové jestli se dá ještě sehnat ,sle my jsme tenkrát za dvojkombinaco dávali 8000.
@dyechampion My máme roan Ema a můžu jen doporučit. Občas jsem se divila co všechno projede 😀 pole, lesy, přes kořeny, větve, potok 😀 je to tank 🙂
Pro miminko jednoznačně houpací klasiku, jak tady holky píšou například Roan Ema. Na starší dítko pak trojkolku, která má 16 " zadní kola. Jestli se pohybujete téměř jen v terénu, tak pevné přední kolo. Jestli kombinace město terén, tak je kompromis otočné s možností aretace. A nebo jsou i nějaké modely kočárku u kterých ty přední kola jdou měnit. My měli do terénu Bob revolution, byl to držák a pak ještě x lander x run. Ten byl taky dobrý, ale není tolik odpružený. Klidně bych šla do bazarových kočárků.
@dyechampion Měli jsme tfk, starší model, za mě zklamání. Asi neumím řídit trojkolku. 🤦😝
Teď mám gesslein f6, opět bazarovy, vepredu mam take velka neotocna kola a parada. 🙂 Jen kosik pod kocarkem je nanic...
Kvalitní trojkolku: TFK, Baby Jogger City Elite nebo Summit, možná i X-Lander xrun apod. Dle rozpočtu tedy spíše z druhé ruky. Ale u kvalitního kočárku bych se toho nebála. Většinou jsou na tom stejně pořád lépe, než nový levný kočár.
Tipů padlo dost, tak jen dodám, že pokud terén není denní záležitost, je to spíš o vůli než o kočárku. Kamarádi s mnohaletym Valcem sjedou všechno, například.
My měli na první roan a teď na druhou jsme koupili inglesinu bazarovou a nemůžu si stěžovat, sníh krásně prokrosi a kořeny v lese 🙂. Je oproti roanu stabilnější 🙂.
@dyechampion mam obecnou radu... nejlepsi prujezdnost maji 4 pevna kola ve dvou stopach. Tzn. stejny rozchod zadnich i prednich kol, aby ty zadni uz jely ve vyjete koleji.