Baví mě kočarkové diskuse🙂 jaká máte doma vozítka a na jakou příležitost? Jste spokojeni/nespokojeni? Proč? Já mám hlavní kočár Valco snap ultra s nafukovacími koly, pak mám Snap4, který spíš čeká,až malá povyroste, do auta máme Nuna pepp tu základní. Všechny tyto kočarky miluju, ale pořád bych zkoušela další,tak pojďte poradit🙂
Já měla Jane Rider- super lehký, skladny ale kostitras, nevhodný pro male mimco.
Jane Slalom pro- těžký neskladny,neodpruzeny, prostě žádný zázrak
Concord Wanderer- luxusní terénní kočárek, ovladatelný 1 rukou, relativně skladny, zvládne snad vše, kromě trávy po kolena a závalu sněhu 🙂 máme ho do teď. Extra prostorný pro dítě a kdo ho neměl neví co je to odpruzeny kočárek.
Concord Neo- skvělý kočárek, do města top. Nejlépe ovladatelný co jsem kdy mela, malickem se otocite na koruně. Skvěle odpružený na rozbité chodníky a výborně skladby
Britax B Motion- tvrdy a neovladatelný kráp, který snad může vyhovovat jen maminkam co měly před tím třeba takko nebo něco podobného.
Quinny Zapp Extra- hrkaci prisernost po 200m šel do auta a z domu
Baby jogger City Lite- skvělé golfky, prostorné a lehce skladne. Na golfky toho zvládnou dost projet.
Ted máme aktuálně Wanderer a BJ Lite . S kocarkama už koncime a uvidíme co vyzkousim u druhého mimca :D pochopila jsem ze u kočárů platí kvalita a ovladatelnost=cena, takže chci zkusit Bugaboo, Joolz apod 🙂