Dobrý den, zatím se chci jen informovat a zjistit vaše zkusenosti. Bydlime na vesnici a často budeme chodit na procházky se psama do lesa nebo po polních cestách. Zároveň cekame miminko listopad/prosinec, takže aby byl i prostorný. Idealne do 20-25 000kc trojkombinaci. Jaký kocar by jste doporučili?
Vsem lidem, co chteji terenni kocarek, ktery nepotrebuji nosit v naruci doporucuju Roan maritu, dokonce klidne i ojetou, protoze vydrzi vsechno.Ale nekterym lidem prijde oskliva, tezka a nemoderni, treba moje maminka z ni mela vylozene osypky 🙂
Jo, Roan marita je tank, do lesa úžasná. Hlavně tedy hluboká verze, mimčo není vyklepané. A pak samostatný sporťák. TFK sporťáky jsou mi moc sympatické, ale s hlubokou verzi u nich zkušenost nemám. ;)
Mala som taku predstavu tiez, ale malemu sa na tom nerovnom povrchu voobec nepaci (ci uz v lese alebo na poli).. na vrch k tomu mame oktobrove dieta a v zime je na poliach kopu blata, v lese detto.. s kocikom skoro neprejazdne. Co som nechcela sa stalo skutocnostou - do lesa a na pole chodime s nosicom. Skutocne si myslim, ze aj ty skonstatujes, ze je to najidealnejsie :D
Moc děkuji za rady. Na kočárky mrknu a nositko je taky v plánu, ale až v pozdeji. Jeste jsem si o nem moc nezjistovala, ale se psy to bude stejne nejpraktictejsi🙂
Meli jsme Roana na chalupe, z druhe roky, a jak pisou holky, je to tank, co projede naprosto vsechno😀
Inglesia Sofia, parádně odpružený, stabilní, velká hluboká korba. Jen nevím kolik je cena trojkombinace...já kupovala jen dvojkombinaci.
Já doporučuju Inglesinu, fakt skvělá..taky jsem na vsi, mám Sofii, ale myslím, že s žádnou neuděláš chybu.
Baby design dorty. Zvládne kořeny, kameny, bláto, hluboký sníh, prostě cokoli.
Ja take bydlim na vesnici a vzhledem k okolnimu terenu jsem vybrala od Roanu je to teda dvojkombinace,ale ja troj nechtela.Vajicko jsem kupovala zvlast.I v obchode to.doporucili