Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli je reálné sehnat kočárek, ideálně trojkombinaci do 10 000 a není to úplně šunt. Je lepší nový do této ceny nebo raději bazarový z těch dražších?A doporučíte trojkominaci nebo vše zvlášť? Budeme jezdit ve městě i v přírodě, hlavně hodně autem ale možná i MHD. Zatím mě zaujalo Tako, ale nevím jak je to s kvalitou. Moc děkuji za nápady.
Nový kočárek do 10000 neporadím, ale já bych zase doporučila spíš kvalitní a v dobrém stavu z druhé ruky, než nový nekvalitní.
Já měla g-mini lord a byla jsem moc spokojená. Je Teda tak do 10 měsíců až roku, pokud je mimčo větší. Chtěla jsem potom hlavně kvalitní sporťák a ten u těch více kombinací většinou moc dobrý nebývá. Pro druhý ho jednou pořídím zase.
měla jsem nový, ano je to tedy osm let zpět a trojkombinaci do 10tíky.. byl super.. posílám odkaz... pak jsem si koupila sporťák značkový a nebyla jsem spokojená.http://www.kocarky-tom.cz/
Baby design Lupo mohu doporučit.
My máme Tako a už bych ho znovu nevzala. Korba byla super, velká. Ale sportak je ohromný, konstrukce veliká, ale samotné místo pro prcka zas až tak ne. Máme problém v mhd, dveře do knihovny, do obchodu....
Jinak ja bych určitě doporučila z druhé ruky kvalitní než levný sunt. Většinou jsou ty kočárky z druhé ruky v perfektním stavu.
U obou děti jsem kupovala kočárek v kamenném obchodě v Polsku. U prvního trojkombinace Tako 7500.- to bylo před 6 lety a u druhého před dvěma lety Coletto 10000. Oba kočárky vyšly v průměru o 3000.- levněji, než kdybych je kupovala tady u nás. Za mě spokojenost 😉
Já bych raději vzala z druhé ruky a kvalitní. Do 10tis trojkobinace, asi žádná kvalita moc nebude.
Na první dceru jsem měla maked lucky a byla jsem spokojená. Není drahý a mě stačil bohatě, akorát vajíčko jsem nechtěla, koupila jsem raději maxi-cosi. Teď na druhé mám v plánu koupit použitý třeba g-mini ten se mi strašně líbí a sporťák pak třeba valco. Ty sportaky bývají v těch kombinacích míň skladné.
Taky bych koupila radši původně dražší, ale bazarový model. Já osobně mám Jané Slalom a jsem spokojená. Je lehký, skladný, v pohodě se vleze do krátké fabie, váží cca 9 - 10 kg, takže ho uzvednu. Dokoupila jsem pár maličkostí - novou tašku, podložku a fusak. Fusak jsem využila v první zimě, teď už je zbytečný, malý chce ťapat, takže je oblečený na zimu. I fusak jsem kupovala z druhé ruky.
Měla jsem dvakrát nový kočárek do 10 tis. a už bych to neudělala. Jednalo se o Sojan trojkombinaci a Dorjan dvoukombinaci. Jejich jedinou výhodou bylo, že byly i na větší miminka. Nevýhodou hlavně nestabilita, vratkost, uchycení koleček - upadly. U jednoho nám dokonce praskl rám, jezdili jsme i trochu v terénu. Příště bych si koupila použitý kvalitní v dobrém stavu, dvojkombinaci a autosedačkzu zvlášť.
Taky jsem pro kocarek z druhe ruky, dobra overena znacka, nez novy do.10tis..kvalitni trojkombinaci do desitky nemas sanci sehnat.
maked lucy nebo tak nejak, polsky ale vydrzel vsechno -teren, mesto, prepravu autem.... asi 7 tis, za ty prachy za me supr.... samozrejme drazsi budou asi lepsi, ale pro nas uplne v pohode🙂
Ja sehnala skoro netknuty, po jednom diteti z 30k na 14k. Za me lepsi si najit favority a hledat zanovni pouzity, za 10k novej asi nebude tak vychytanej, tezkej...
Chtěla jsem nový kočárek a nechtěla jsem moc utrácet. A pak jsem si za to pěkně nadávala. Kdybych ještě někdy potřebovala kočárek pro miminko, rozhodně radši kvalitní z bazaru než nový levný.
@sheru9 my meli roan maritu, ktera je skvela do prirody, nova dvojkombinace + vajicko cca 12 000, bazarove bych se vubec nebala, je to hodne bytelny kocar, skvely do terenu. Ale je tezky, takze jestli nemate velke auto a velkou silu, tak by asi dobry do auta nebyl. Pisu hlavne proto, ze jsme vubec nepouzili sportak. Syn je letni, takze 3/4 roku hluboka korba a pak hned Valco snap (spola sportak spola golfky). Takze znova uz bych do kupovani dvojkombinace nesla.
Za mě pěkný kvalitní bazarový. Odvozila jsem v tfk Joggster twist dvě děti, a ještě ho výhodně prodám..
My jsme kupovali Dorjan Prestige P2 Dreamer (korbu a sportak) za 12.000,-. Vajicko jsem levne nechtela, nepusobi na me bezpecne. Korba je skvela, prostorna, dcera v ni byla jeste pred 1. narozeninama (v zime), pak jsem chvili jezdila se sportakem, ale brzo jsem koupila neco lehciho na vylety, tak mam Valco Snap 4 Sport. Priste bych uz koupila jen korbu, ale kocarek si nechavame i pro druhe miminko.
@sheru9 Já teď prodala dvojkombinaci v dobrém stavu, původní cena přes 20 tis, prodala jsem ho teď za 10 tis po 1 dítěti a cca 2 letech pouzivani. Takže ideální je podle mě koupit nový dražší a pak ho prodat. Pokud bych si to nemohla dovolit, koupila bych levnější, ale nový. Ale to je čistě subjektivní záležitost, pro miminko jsem chtěla vše nové, čisté.. i když třeba levnější.