Kočárek do 10 000 Kč - ideálně trojkombinace

sheru9
14. led 2019

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli je reálné sehnat kočárek, ideálně trojkombinaci do 10 000 a není to úplně šunt. Je lepší nový do této ceny nebo raději bazarový z těch dražších?A doporučíte trojkominaci nebo vše zvlášť? Budeme jezdit ve městě i v přírodě, hlavně hodně autem ale možná i MHD. Zatím mě zaujalo Tako, ale nevím jak je to s kvalitou. Moc děkuji za nápady.

magdanaty
14. led 2019

@sheru9 Já teď prodala dvojkombinaci v dobrém stavu, původní cena přes 20 tis, prodala jsem ho teď za 10 tis po 1 dítěti a cca 2 letech pouzivani. Takže ideální je podle mě koupit nový dražší a pak ho prodat. Pokud bych si to nemohla dovolit, koupila bych levnější, ale nový. Ale to je čistě subjektivní záležitost, pro miminko jsem chtěla vše nové, čisté.. i když třeba levnější.

gruyerre
14. led 2019

Nový kočárek do 10000 neporadím, ale já bych zase doporučila spíš kvalitní a v dobrém stavu z druhé ruky, než nový nekvalitní.

zoyee
14. led 2019

Já měla g-mini lord a byla jsem moc spokojená. Je Teda tak do 10 měsíců až roku, pokud je mimčo větší. Chtěla jsem potom hlavně kvalitní sporťák a ten u těch více kombinací většinou moc dobrý nebývá. Pro druhý ho jednou pořídím zase.

lilienelli
14. led 2019

měla jsem nový, ano je to tedy osm let zpět a trojkombinaci do 10tíky.. byl super.. posílám odkaz... pak jsem si koupila sporťák značkový a nebyla jsem spokojená.http://www.kocarky-tom.cz/

efa1
14. led 2019

Baby design Lupo mohu doporučit.

hezz17
14. led 2019

My máme Tako a už bych ho znovu nevzala. Korba byla super, velká. Ale sportak je ohromný, konstrukce veliká, ale samotné místo pro prcka zas až tak ne. Máme problém v mhd, dveře do knihovny, do obchodu....
Jinak ja bych určitě doporučila z druhé ruky kvalitní než levný sunt. Většinou jsou ty kočárky z druhé ruky v perfektním stavu.

lucie01
14. led 2019

U obou děti jsem kupovala kočárek v kamenném obchodě v Polsku. U prvního trojkombinace Tako 7500.- to bylo před 6 lety a u druhého před dvěma lety Coletto 10000. Oba kočárky vyšly v průměru o 3000.- levněji, než kdybych je kupovala tady u nás. Za mě spokojenost 😉

sweet81
14. led 2019

Já bych raději vzala z druhé ruky a kvalitní. Do 10tis trojkobinace, asi žádná kvalita moc nebude.

luciex2
14. led 2019

Na první dceru jsem měla maked lucky a byla jsem spokojená. Není drahý a mě stačil bohatě, akorát vajíčko jsem nechtěla, koupila jsem raději maxi-cosi. Teď na druhé mám v plánu koupit použitý třeba g-mini ten se mi strašně líbí a sporťák pak třeba valco. Ty sportaky bývají v těch kombinacích míň skladné.

sirka1
14. led 2019

Taky bych koupila radši původně dražší, ale bazarový model. Já osobně mám Jané Slalom a jsem spokojená. Je lehký, skladný, v pohodě se vleze do krátké fabie, váží cca 9 - 10 kg, takže ho uzvednu. Dokoupila jsem pár maličkostí - novou tašku, podložku a fusak. Fusak jsem využila v první zimě, teď už je zbytečný, malý chce ťapat, takže je oblečený na zimu. I fusak jsem kupovala z druhé ruky.

lucka662006
14. led 2019

Měla jsem dvakrát nový kočárek do 10 tis. a už bych to neudělala. Jednalo se o Sojan trojkombinaci a Dorjan dvoukombinaci. Jejich jedinou výhodou bylo, že byly i na větší miminka. Nevýhodou hlavně nestabilita, vratkost, uchycení koleček - upadly. U jednoho nám dokonce praskl rám, jezdili jsme i trochu v terénu. Příště bych si koupila použitý kvalitní v dobrém stavu, dvojkombinaci a autosedačkzu zvlášť.

leniczka23
14. led 2019

Taky jsem pro kocarek z druhe ruky, dobra overena znacka, nez novy do.10tis..kvalitni trojkombinaci do desitky nemas sanci sehnat.

lida9
14. led 2019

maked lucy nebo tak nejak, polsky ale vydrzel vsechno -teren, mesto, prepravu autem.... asi 7 tis, za ty prachy za me supr.... samozrejme drazsi budou asi lepsi, ale pro nas uplne v pohode🙂

makronka222
14. led 2019

Ja sehnala skoro netknuty, po jednom diteti z 30k na 14k. Za me lepsi si najit favority a hledat zanovni pouzity, za 10k novej asi nebude tak vychytanej, tezkej...

jaja01k
14. led 2019

Chtěla jsem nový kočárek a nechtěla jsem moc utrácet. A pak jsem si za to pěkně nadávala. Kdybych ještě někdy potřebovala kočárek pro miminko, rozhodně radši kvalitní z bazaru než nový levný.

malytlustyhroch
14. led 2019

@sheru9 my meli roan maritu, ktera je skvela do prirody, nova dvojkombinace + vajicko cca 12 000, bazarove bych se vubec nebala, je to hodne bytelny kocar, skvely do terenu. Ale je tezky, takze jestli nemate velke auto a velkou silu, tak by asi dobry do auta nebyl. Pisu hlavne proto, ze jsme vubec nepouzili sportak. Syn je letni, takze 3/4 roku hluboka korba a pak hned Valco snap (spola sportak spola golfky). Takze znova uz bych do kupovani dvojkombinace nesla.

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kittyy17
14. led 2019

Za mě pěkný kvalitní bazarový. Odvozila jsem v tfk Joggster twist dvě děti, a ještě ho výhodně prodám..

puhelin
31. led 2019

My jsme kupovali Dorjan Prestige P2 Dreamer (korbu a sportak) za 12.000,-. Vajicko jsem levne nechtela, nepusobi na me bezpecne. Korba je skvela, prostorna, dcera v ni byla jeste pred 1. narozeninama (v zime), pak jsem chvili jezdila se sportakem, ale brzo jsem koupila neco lehciho na vylety, tak mam Valco Snap 4 Sport. Priste bych uz koupila jen korbu, ale kocarek si nechavame i pro druhe miminko.