Kočárek Depemo, máte někdo zkušenosti?

pblanche007
30. črc 2015

Ahojda, o této značce, jsem toho moc nenašla a proto se obracím na vás, jestli máte některá zkušenosti s touto značkou? Přemýšlím ještě o značce Camarelo, ABC Design, Baby Husky Design a Penemo, chtěla bych je všechny vidět na živo, ale taky vědět o nich různé názory, aby mi pak v krámu nevnucovali něco, co není pravda 🙂

mitch_ik
5. srp 2015

Ahoj, mám depemo grander. Bohužel zatím jen doma, protože prcek se ne a ne vylíhnout. Každým dnem ho ale vyzkouším a klidně dám vědět. Co jsem si ho zkoušela na veletrhu a po doma, moc se mi líbí. Snadno se manipuluje, do terénu bude taky fajn, myslím, že jsem si dobře vybrala 🙂.

pblanche007
autor
7. srp 2015

to budeš hodná, strašně se mi líbí jejich barevné kombinace 🙂 jenom bych chtěla vědět, jestli je vysoký, aby se člověk nemusel tak ohýbat, jestli je korbička dostatečně prostorná a jestli někde nerachotí nějaké plasty?

mitch_ik
8. srp 2015

Ahoj, v pondeli bych mohla podat hlaseni, pokud nebudou umorny vedra 🙂. Jinak kocarek je dost vysoky - taky jsem se nechtela ohybat :D. Dodam i s fotkou 🙂.

mitch_ik
14. srp 2015

Jezdi se nejvic dobre. Mekka jizda, nic nevrze, hezky odpruzeny a jednoduse spokojenost 🙂. Korba pekne vysoko, skladani jednoduchy, nevim, co dal .. Tesim se na dalsi vyjizdku 🙂.

pblanche007
autor
15. srp 2015

gratuluju k miminku 🙂 a kočárek vypadá bezvadně, díky za info, myslím, že je vyčerpávající 🙂 tak at pěkně rostete

pblanche007
autor
24. zář 2015

@mitch_ik Ahojda, ještě bych se tě chtěl zeptat něco ohledně kočárku. Má depemo nějaký prodloužení korbičky proti slunci či větru? A jestli má pak na léto možnost v korbičce otevření nějaké větrací síťky? A také jestli jde korbička trochu něčím uzavřít na zimu? Dále jestli jsi spokojená s depemem celkově? 🙂 Já nakonec vybrala kočárek Baby design husky se zimní výbavou, ale je momentálně nedostupný, je o něj velký zájem a naskladňujího pomalu, tak přemýšlím zpětně o depemu, nevím jestli se mi chce na něj tak dlouho čekat a vůbec jestli bych se vůbec dočkala 🙂 Ráda bych depemo viděla někde v krámě, ale nikde jsem se s touto značkou nesetkala.

mitch_ik
24. zář 2015

@pblanche007 Ahoj, nevím, co myslíš tím prodloužením korbičky proti slunci a větru. Nafotila jsem detaily. Jinak síťku to má, to uvidíš na fotce (tam to okýnko větrací je větší, jen jsem to nerozepínala celé). Spokojená fakt jsem, nic nevrže, jezdí se snadno a hlavně depema nikde nejsou vidět, takže si přijdu originální. Všude kolem jezdí hlavně camarela. Součástí výbavy jsem měla vajíčko s nasazovací stříškou a nánožníkem (včetně adaptérů), sporťák s nánožníkem, síťku proti hmyzu na celý kočár a pláštěnku, a taky brašnu 🙂.

mitch_ik
24. zář 2015
pblanche007
autor
24. zář 2015

Děkuju moc 🙂 Mě se právě taky líbí ty barvy, nemá je každý 🙂 Ještě se poradim doma a uvidíme pro co se rozhodnem 🙂

eaty
27. zář 2015

Vcera jsme videli tento kocarek a taky jsme z neho nadseni. Je fakt ze jsem ho zatim u nikoho jineho nevidela.
@mitch_ik muzu se zeptat na sportovni verzi?je mi jasny ze jste ji jeste asi nepouzili ale vcera jsem cetla nejake recenze na netu a hodne lidi si tam stezovalo ze je sportatk maly a mimco s fusakem se tam nevejde. Mohla bych poprosit o tvuj nazor?mame termin na brezen takze se bojim ze se uz pak v zime s fusakem do korby nevejde. Diky za odpoved

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
mitch_ik
12. lis 2015

@eaty Ty jo, jsem zapomněla reagovat. Je to ještě aktuální? Mám sporťák ve sklepě, ale pokud to pomůže, klidně ho vynesu a nafotím i přeměřím 🙂. Ale do korby se s fusakem asi fakt nevejde, záleží, jaký budeš mít. Já jsem stejně pro vyteplený kombinézy, takže si s extra tlustým fusakem hlavu nelámu. Uvidíme, jaká zima bude, no ..

eaty
12. lis 2015

@mitch_ik diky za odpoved.my porad rozmejslime jestli je tenhle ten pravej.vzhledove se nam moc libi ale necetla jsem moc kladne recenze prave na ten sportak. Ty si s kocarkem spokojena?

mitch_ik
12. lis 2015

S kočárkem i vajíčkem jsem zatím spokojená. Dokonce i dvě kamarádky, co mají jiný, říkaly, že se krásně vozí 🙂.
Tak já si dám do mobilu poznámku a zítra podám informace 🙂.

pblanche007
autor
13. lis 2015

My jsme ho nakonec koupily, koupili jsme jenom dvojkombinaci. Korba je do dobrá, ale je opravdu o něco menší než jiné kočáry, jde o to, ve kterém ročním období se dítě narodí. Já mám termín v prosinci, takže na obě zimy budeme mít malé dítě, takže délku neřeším. Jinak já jsem taky pro oteplené kombinézy než fusak, ale my jsme fusak dostali k nákupu, jinak fusak velikosti emitexu se tam myslím nevejde. Sportovní korba je opravdu malá, ale když člověk projíždí všechny možné kočáry, tak si člověk dokonalý kočár nevybere, každá značka má buď korbu nebo sporťák naprd. Mě se líbí ty barvy, proto jsem ho koupila, jsou prostě originální a nikdo je nemá 🙂 ten sporták uvidíme za rok jak dopadne, kdyžtak plánuju koupit nějaký zachovalý sporťák od x-landeru, ty ve sporťácích nemají konkurenci, ale hluboké korby mají úplně k ničemu 🙂

alkapinka
31. pro 2016

můžu obnovit téma? jak jste s kočárky spokojené nyní? něco co se objevilo?

pblanche007
autor
31. pro 2016

Za mě Hluboká korba super ale sporťák stojí za prd. Jinak mají problémy s vyšisnuté boudy,my ji reklamovali, což bez problémů a nejparadoxnejsi bylo že šedá barva vysisla v únoru. Jinak podvozek mají dobrý, ale na všech značkách je něco

eaty
31. pro 2016

@pblanche007 mam stejny nazor. Hluboka korba super ale sportak na prd. Boudicka nam taky vysisovala. Ono to jde reklamovat?mame sedo zelenej. Diky

pblanche007
autor
1. led 2017

@eaty pokud ho máte ještě v záruce,tak bez problémů, vše jsem s panem řešila přes emaily a boudu s nanoznikem jsem posílala poštou. My měli Šedo-cerveny

eaty
1. led 2017

@pblanche007 ano v zaruce ho mame mame ho tak rok. My mame vysisovanou tu hlubokou korbicku...

pblanche007
autor
1. led 2017

@eaty to zkuste,za zkoušku nic nedáte.ja se domlouvaly přes emaily,jen jsem poslala fotky protože nejsem z Prahy,pokud jste z Prahy, tak tam můžete zajet

eaty
1. led 2017

@pblanche007 ne nejsme z prahy jsme z vysočiny. tak já to zkusím a uvidím. mohla bych vás poprosit o kontakt na koho se obrátit? děkuji

pblanche007
autor
2. led 2017

@eaty kontakt je na Depemo.cz