Prosím kdo máte tento kočárek, zajímalo by mě, jestli jde poutat i tříbodově?jestli jde nějakým způsobem vrchní pásy nějak oddělat?
já to mám u sportáku tak, že jsem ty vrchní úplně oddělala a zbyly my tam jen ty kolem boků, který zacvaknu mezi nožičky...jde mi o to že syn nesnese být připoutaný k zádové opěrce...a když mu to jen nenavlíknu na ramane jestli ho to stejně nebude k tomu táhnout...a ty máš cybex?
@marki5 nene, já nemám cybex, bohužel, ale mrkni na youtube, tam bývají videa o různých kočárcích, třeba najdeš odpověď 😉 já to měla u sporťáku jako ty, u "golfek" to mám teď na pevno, takže to jen nenavlíkám
právě tam jsem to detailně nikde nenašla, přijde mi, že to bude asi napevno, protože se utahují společně vrchní i s bočníma. díky za reakci...snad se ozve někdo kdo má zkušenosti přímo se cybexem 🙂
@marki5 a nějaký obchod poblíž nemáš, že by ses tam zašla podívat?
právě, že ne...jsem z malýho města a tady jde akorát všechno jen objednat...musím zjištovat takhle
@marki5 to nevím, ale já mám u kočárku pětibodový pás a pásám taky jen tříbodově. prostě ty horní kšíry nenavlíkám na ramínka a poutám jen spodek. ale nevím jestli ty nemyslíš ty tři body ramena a mezi nožky 😅