Kočárek Cybex Callisto, jde poutat i tříbodově?

marki5
14. led 2016

Prosím kdo máte tento kočárek, zajímalo by mě, jestli jde poutat i tříbodově?jestli jde nějakým způsobem vrchní pásy nějak oddělat?

blahova_andrea
14. led 2016

@marki5 to nevím, ale já mám u kočárku pětibodový pás a pásám taky jen tříbodově. prostě ty horní kšíry nenavlíkám na ramínka a poutám jen spodek. ale nevím jestli ty nemyslíš ty tři body ramena a mezi nožky 😅

marki5
autor
14. led 2016

já to mám u sportáku tak, že jsem ty vrchní úplně oddělala a zbyly my tam jen ty kolem boků, který zacvaknu mezi nožičky...jde mi o to že syn nesnese být připoutaný k zádové opěrce...a když mu to jen nenavlíknu na ramane jestli ho to stejně nebude k tomu táhnout...a ty máš cybex?

blahova_andrea
14. led 2016

@marki5 nene, já nemám cybex, bohužel, ale mrkni na youtube, tam bývají videa o různých kočárcích, třeba najdeš odpověď 😉 já to měla u sporťáku jako ty, u "golfek" to mám teď na pevno, takže to jen nenavlíkám

marki5
autor
14. led 2016

právě tam jsem to detailně nikde nenašla, přijde mi, že to bude asi napevno, protože se utahují společně vrchní i s bočníma. díky za reakci...snad se ozve někdo kdo má zkušenosti přímo se cybexem 🙂

blahova_andrea
14. led 2016

@marki5 a nějaký obchod poblíž nemáš, že by ses tam zašla podívat?

marki5
autor
14. led 2016

právě, že ne...jsem z malýho města a tady jde akorát všechno jen objednat...musím zjištovat takhle