ahojky maminky, těhulky 🙂,
chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s tímto kočárkem? budu ráda za každé odpovědi! děkuji!
tak držím palce! já nakonec neobjednala 🙂
Nemam přímo tento, ale mám Cosatto giggle a maximální spokojenost 😊.
holky,kdo máte tenhle kočárek,prosím o zkušenosti,popřípadě,nebudete ho některá prodávat? 😉 S koupí nespěchám,aktuálně ho budu potřebovat až tak únor-březen 2017.Díky.
My máme a jsem naprosto spokojená ! Je úžasnej ❤️
@verunina1 jů,to ráda slyšim 😉 když neseženu po někom,půjdu do nového,prostě jsem se zamilovala 🙂 a můžu se zeptat,kde jsi ho koupila?Já zatím počítám,že ho koupim tady http://www.scpshop.cz/KOMBINOVANE.html?vyhledav...
Já jsem do něj zamilovaná pořád ❤️A to jsem dost náročná a splňuje vše na jedničku 😊
Je nádherný !!!!
@verunina1 a dá se na něj do toho obchodu zajet podívat?Ještě se mě tam líbil od cosatta jeden,ale tenhle je mého srdce šampion🙂 musim ještě prodat kočár po první dcerce,manžel trochu kroutil hlavou,proč musim mít na druhou dcerku zase novej,ale když já tenhle tenkrát neznala 🙂 ale máme doma už od cosatta golfky a velká spokojenost 😉 ten spodek té korbicky je černý nebo tmavě hnědý?
Nedá, bohužel v čr mají k vidění jen ten se třemi koly. Odkud ste? Nn černý 😊
Aha, my z Hradce Králové, že bych vám ho klidně ukázala kdybyste měla cestu. Trochu ano a přírodu mi zvládá skvěle 😊
Mám celou trojkombinaci a vajíčko je skvělé !!! Chválí nam ho i lidi co mají maxi cosi atd. Malá se narodila dříve a tu použiváme ješté teď na 3 měsících 😊
Holky, nemáte některá tento kočárek ? Prosila bych o reálnou fotku a recenze. Děkuji 🙂
@verunina1 dobrý den, nebudete náhodou kočárek prodávat? Děkuji
@pikolina_114 dobrý den 🙂 ano zrovna prodávám 🙂!
Dobrý den 🙂 osobní zkušenost nemám bohužel, ale příští týden ho budeme objednávat 😊