Dobrý den, máte někdo zkušenosti s kočárky Concord fusion nebo s Britax? Vybírám kočárek pro roční dceru. Máme klasickou trojkombinaci, ale chtěla bych něco na cestování. Nechci klasické golfky, nevyhovují mi kolečka a trochu horší terén nezvládnou. Proto bych chtěla nějaký kočárek, který by zvládnul i terén, byl snadno složitelný do auta, menší, ale přesto prostorný. Děkuji za rady Lenka
Ahoj, já jsem měla Concord Fusion v trojkombinaci, ale nevyhovoval mi kvůli váze, byl dost těžký. A pak jsem váhala mezi Britaxem a X Landerem a zvítězil X Lander. Objednávala jsem v Tobiland a naprostá spokoenost. Kočík je parádní, zvládl i hodně špatný terén na horách, je prostorný,super... Za nás bych neměnila 😉
Ahoj, moc děkuji za rady. Kamarádka právě také má Concord Fusion a je moc spokojená. S tou váhou je to špatný, když ho má člověk tahat do auta, to jste mě nepotěšily 🙂. Nikoho, kdo má Britax neznám. U Britaxe mi docela vadí, že nejdou polohovat nožičky.
Lucilid na ten X Lander také mrknu, děkuji za radu. X Lander je také snadno složitelný? Není už moc na cestování veliký nebo mě to jen klame?
Kouknete na baby jogger city mini gt,splnuje vsechny vase pozadavky. Jinak ja mela b motion a to byl des. Na tom kocaru se kazi vse,to se radeji budu tahat do auta s nasim wandererem.
Mrkněte na Britax B-Agile, má hliníkovou konstrukci a tak nebude těžký jako Concord, nemá ani 10 kilo nebo ještě lehčí značka Cam, některé sporťáky mají jen kolem 7 kilo což je fakt suprové 🙂
Eliskaxox koukala jsem na baby jogger ... a jsem příjemně překvapená 🙂 . Líbí se mi City Elite nebo City versa .... vypadají opravdu dobře, hlavně mě dostalo to skládání, to je super. Vy máte Baby jogger?
Všem moc děkuji za rady a tipy. Kdyby ještě někdo přidal osobní zkušenost, byla bych moc ráda.
Mám Britax a moc s ním spokojená nejsem, máme Bmotion 4kolku. Tváří se jako kvalitní kočár (vítěz Dtestu), ale je to šméčko. Do terénu nic moc, i když se sporťákem už je to lepší než s korbou, ale dovedla bych si představit ještě lepší výkony. Několikrát jsme reklamovali podvozek. Je potřeba ho opravdu pořád mazat, aby kolečka nedrhla a stejně se může stát, že začnou.
Jinak řešitelné problémy: Nejdou polohovat nohy a nejde dát do sedu - oboje se dá vyřešit doma udělanými doplňky (nebo to na fb maminky prodávají).
Stříška má díl, který je jen síťka.. Na malou v létě pražilo sluníčko. Ale opět se dá vyřešit clonou - vyrobenou nebo koupenou od někoho, kdo to šije.
Nánožník originál od Britaxu na sporťák moc nesedí, blbě se nandavá a sundavá. Ale dá se koupit i třeba od Pinkie a někdo si to chválí, že je to lepší.
Plusy Britaxu jsou, že se dobře skládá, drží ve složeném stavu a je lehounký.
@cervenejablko Moc děkuji za zkušenost, jste další, co má takhle špatnou zkušenost. Tak to tedy Britax jednoznačně zavrhuji. Potřebuji kočárek do terénu a ne jen na asfaltovou silnici. Když už budu kupovat kočárek, tak takový, abych si ho doma nemusela za spoustu peněz předělat k obrazu svému.
Moc děkuji
Máme Concord Fusion a jsem s ním spokojená, terény zvládá celkem v pohodě , skládá se jednoduše, jen je docela těžký (to mi vadí hlavně při nakládání do auta), prostorný je až dost, synovi budou 2 roky a stále mi přijde, že se v něm ztratí 😉