Ahojky holky. Nemáte prosím některá zkušenost s tímto kočárkem ? Coletto Verona ECO ... budu moc vděčná za jakoukoliv vaší zkušenost, nemohu nikde najít recenze na tento kočárek a my máme v plánu ho kupovat. 🙂 Moc vám děkuji !!! 🙂
Přidávám se k fanynkám tohoto kočáru 🙂 ještě se mi líbí Coletto Verona Avangard nebo Camarelo Sirion.. kdyby jste měli zkušenosti třeba i s tim Camarelem např. v porovnání s Colettem, bylo by to super 🙂
Kočárek máme a je super. Hezky, snadno omyvatelný, kupuji ty cistici, vlhké urcene na ekokuzi, prostorny. Korbičky se snadno vyměňují, kolečka nafukovací, takže dobře sedí,neskáče. Nemá pohupováním, ale nevšimla jsem si, že by to malému chybělo. Tím, že je prostorný, a malému se prostor kolem sebe moc nelíbil, koupili jsme mu do 6 měsíce anatomickou podložku od babymoove. Využíváme i ve vajíčku, (stejne ke kočárku) a houpačce, takže využití je. Ale třeba to vaše miminko potřebovat nebude😈
Tak za me kocarek nedoporucuji, po 14 dnech mi zacal neskutecne vrzat a vydavat hrozny zvuky. Misto abych malou uspala tak jsem si ji vzbudila
Taska ke kocarku se rozpadla za tyden( zip a ucha). Kocar mi uz prosel reklamaci tak jsem zvedava. Na prasnych cestach mala uplne nadskakuje. Design je to jediny.
Tak my měli tento kocarek asi 2měsíce. Souhlasim s misek1984, po mesici se nám utrhlo ucho u tašky, od počátku kočárek vrzal,což nevadilo ani tak mě,jako tatínkovi. Kolečka vypadali po dvou měsících taky, že upadnou. Po vyřízení reklamace tašky (po měsíci) byla v protokolu uvedena příčina přetížení (- v tašce jsem vizila pouze plíny, vlhčené ubrousky a peněženku), s čímž jsme nesouhlasili a po výměně názorů s majitelkou prodejny na tento kočár nám vratili peníze. Tohoto ,,výrobce,, i prodejna údajně prestala nabízet,protože jsme nebyli jediní s negativní zkušeností. Kočárek je krásný,ale to je opravdu vše.
My kočárek máme už 7 měsíců a musim říct že si ho nemohu vynachválit. Krásná ovladatelnost, veliký prostorný košík, kvalitní koženka. Je pravda že, trošku vrže, ale který kočárek nevrže že? Neni to kočárek za 30tis. A za ty peníze je to víc než jsme očekávali. Ani to vrzání není tak hrozné, jen kdyz se o kočárek pořádně opřu, tak zavrže, ale jinak ne. Při jízdě je tichoučký. Ja jsem s kočárkem moc spokojená. A je překrásný. 😍
Taky jsem nakonec spokojená. Jezdíme už 4 měsíce. Skvěle ovladatelný (občas teda neposlouchá a podkluzují kolečka na hladkém povrchu-třeba v nějakých obchodech, ale to bych řekla, že by udělal každý kocar), extra velký koš, lehký, dobře skladný a snadno skládací. Prostě pecka 🙂
Kočárek máme a jsme s ním moc spokojení, je super 🙂 Výborně ovladatelný jednou rukou. Je lehký, velmi snadno se rozkládá a skládá, takže cestování s ním v autě se je pohoda. Korbičku z podvozku sundáváme každý den a je to velmi jednoduché, není s tím žádný problém. Jako plus vidím velkou korbičku, která je fakt prostorná, tudíž s ní odjezdíme celou zimu 🙂) eco kůže se výborně čistí, máme na to prostředek na eco kůži. Nevím však co udělá, pokud by se často namáčela? Když sněží dávám pro jistotu slídu. S taškou nemáme žádný problém, je prostorná, takže do ní nacpu vše, co potřebujeme. Jediné mínus vidím v tom, že opravdu začal vrzat po pár jízdách. Stačí však promazat a je zas na čas klid, takže za mne žádná tragedie. Na hrbolatém či travnatém povrchu je hold prcek trochu natřásán, ale to by byl asi v každém kočárku 🙂 pro nás odpružení v pohodě. Takže když to shrnu jsme se vzhledem a funkcí spokojení. Je krásný 🙂)
Ahoj, kdyby někdo sháněl adaptéry na tenhle kočárek pro autosedacku maxi cosi tak je mohu prodat za pár kaček. 😉
Jezdím 5,5 měsíců v hluboké a 14 dní ve sporťáku a já jsem spokojená. Když se drží zlehka tak nevrze jak tu někdo psal. Kůži občas prejedu ubrousky na umělou kůži. Vypadá pořád jako nový.
I mě se strašně moc líbí, ale taky zatím žádná odezva a ani recenze jsem na něj neviděla, snad ještě někdo odpoví. Je ale nádhernej i pěkně péruje