Ahoj holky, klasický dotaz - nemáte náhodou některá zkušenosti s kočárkem Coletto Savona? Viděli jsme ho na prodejně a líbil se nám na první pohled, ale stejně by to chtělo ještě nějaké praktické zkušenosti 🙂 hledala jsem na netu, ale recenzí na značku Coletto je málo a na tenhle typ kočárku jsem nenašla vůbec žádnou recenzi...
Původně se mi líbili kočárky od Baby Design, ale ty byly v porovnání s tímhle kočárkem menší a nižší (s manželem jsme oba vysocí - já 183cm, manžel 197 cm, tak musíme koukat po vyšších kočárcích, ať to pak nevypadá jak kočárek pro panenku 🙂) ).
Děkuju za jakékoliv poznatky 🙂 L.
@wgolova Ahojky, já budu jezdit až od září, ale už ho mám doma ( coletto florino carbon) a jsem z něj nadšená... Hluboká korba je dlouhá, dostatečně široká, takže přebydeme v pohodě celou zimu s fusakem... Sportovní korbička je také super, prostorná a dobře krytá před sluníčkem a větrem 😊😊 autosedačku jsem si tedy koupila jinou, chtela jsem od maxi cosi... Za mě veliká spokojenost, uvidíme až vyjedeme, ale už se moc těším 🍀🍀 přeji dobrý výběr 😉
Ahoj. S manželem také uvažujeme o téhle značce. Kočárek se nám moc líbí akorát mě trochu odrazuje špatný přístup do košíku ☹ Ještě uvažujeme nad touto značkou: Barletta DREAM COLLECTION. Ta se nám, ale nelíbí moc vzhledově. Kdyby jste některá už měla nějaké poznatky, budu moc ráda 🙂
no my se nakonec rozhodli pro Dorjan - Prestige 2 Harmony
Mně se s ním jezdí i v terénu dobře... Jezdím s ním na stavbu a zvládá to tam dobře. Stabilní je taky dobře 😉😉 zatáčí v pohodě ☺️ já bych si ho koupila klíďo znovu... Těžko říct, jak to bude do budoucna, přeci jen jezdíme krátce... Je to asi hodně podobný jako camarelo, tako, dorjan, firkon, Adamex atd... 😉 všechno to jsou kočárky kolem těch 12tis....
@lenka86dk
@lusou holky taky se mi Savona moc líbí,ale jeďte vaham jestli savonu nebo coletto Marcello.Jak se na té savone polohuji záda? Je to taky tím kolečkem? Nemáte některá video z netu kde tenhle kočárek předvádí?Našla jsem na to marcello a florino ale na savonu ne.😞
@milca111 u Savony nevím... Já mám coletto florino carbon... A u toho je to kolečko 😉
Děvčata, nevíte náhodou kde mají kočárek na prodejně Brno, Olomouc, Prostějov atd.? Chci si ho koupit, ale ráda bych jej někde viděla naživo.
Taky budu kupovat v ol kraji, musím ještě zjistit,kde ho mají vystaveny.
kdyby jsi to náhodou zjistila, prosím o info :o)
Jj kdyžtak pisnu.Zatim mám ještě dost času,tak jsem ještě nekoukala nikde.
kočárek mají vystavený na prodejně ve Vyškově (včera jsem tam byla) je to na náměstí. a Zdál se mi super i ve skutečnosti a je vážně moc pěkný :o)
@milca111 kočárek doma nemám, ale je koupený a zaplacený a v úschově do porodu. Vzali jsme ten Coletto Savona decor v barvě grafit. Je krásný.
jojo, přímo ten Savona Decor (s těma malůvkama na spodku korbičky) v Davídkovi jsem ho i kupovala.
Ahojky, viděla jsem tento kočárek v obchodě a líbil se mi asi nejvíc... A to že jsem těch obchodů prošla... Já jdu do něj 🙂 ještě nevím jakou barvu, ale nejspíš savona decor hnědá 😉