Ahoj holky, nepřemýšlíte některá o tomto kočárku? Nebo ještě lépe nemáte ho některá? 😉
@lusou Ahojky, jeste ne termin mam az v srpnu. Ale vazne nad nim uvazuji, nenasla jsem na nem nic co by mi vadilo. Akorad po nem budu chtit aby zvladal docela velke tereny, tak vaham, jestli to zvladne. :-/ Jinak ma super, ten kosik jak je velky, vysoko na zipy, proste super. 😉 A chcete i vajicko? Ja asi ne. A nevidela jsem na zivo sportak, ale ted ho objednava kamaradka, ten s tou cervenou rukojeti, tak to jeste omrknu a pojezdim venku. 😉
Autosedačku si objednám nejspíš od maxi cosi cabriofix 🙂 přijdou mi bezpečnější 🙂 Sporťák jsem naživo viděla a přišel mi dost prostorný ;)
Ahoj, taky přemýšlím nad tímto modelem, ale v té kombinaci šedá s modrým. Na prodejně jsem ho taky zkoušela a přijde mi lehký a strašně dobře se mi ovládá. Myslím, že i cena je adekvátní. Jinak doufám, že i něco vydrží, termín mám až v na konci července, takže své poznatky budu sdílet až poté 🙂
Ahojky, tak máte nakonec některá tento kočárek? 😉
Ahoj holky. Přesně tenhle model mám od ledna doma. Malá se narodila na konci dubna. Bohužel hned po první jízdě venku začal kočárek vrzat. Promazali jsme všechno , až jsme zjistili, že je to v těch krytých pružinách-fotku přidám. Je to uzavřené nýty, tak se to nedá rozšroubovat. Tento týden to budu reklamovat a uvidíme. Jinak je kočárek perfektní do terénu, jezdím i do kopce po kamenech. Mám i sedačku do auta. Jsem jinak s kočárkem velmi spokojená. Bohužel s těmi pružinami to je problém u většiny kočárků polské výroby
Už jsem o tom vzani někde četla. Každopádně děkuji za recenzi ☺
Ahoj holky. Pripojuji se k prispevku.. kocarek mame jiz pul roku.. je nadherny... jelikoz zijeme v UK, kazdy me zastavuje a pta se odkud je... my ho mame primo od vyrobce s Polska a vysel nas o nejakych 5 000 kc levneji.. takze pokud mate nekoho kdo umi polsky, doporucuji zavolat rovnou k vyrobci..
K samotnemu kocarku, velmi mi vyhovuje, ma kvalitni material, je "robusni" takovy pevny, dite je v nem spokojene,sobre se s nim jezdi, prijemna rukojet a barvy jsou presne syte jako na oficialnich strankach... no uchvatny... ale take ma sve nedostatky.. ja osobne bych si vybrala kola s dusi... tyto jsou tvrda takze kocarek v terenu dost nadskakuje.. prijde mi jako kdyby jel na plastovych kolech 😂.. dalsi, pro me, nevyhodou je kosik pod kocarkem... nema tvrde dno a celou igelitku s nakupem do nej nedam, tudis musim davat do kosiku kus od kusu... je skvele ze se k nemu muzete dostat z obouch stran, ale jak jsem joz rekla.. tim, ze neni pevne dno, nakup je tezky a z te predni strany pak nejde zapnout zip... kdyz jsem mela korbu, tudiz jsem davala nakup z druhe strany... ted jsem zmenila na sportak a hadejte com.. neni mozne se ze zadni strany ke kosiku dostat. Sedi nizko a musite pouzivat jen predni stranu... konstrukce se dobre sklada a je lehka.
Jeste se zminim o baby prebalivaci tasce.. ja si poridila jinou.. me nevyhovuje z duvodu ze vevnitr ma jen jednu kapsu a kdyz ji chytite zavrenou za ucho, rozepina se... je celkem skoda, ze nenavrhli takovou tu klasiku se dvema usima jako kabelka... ale tak vzdy se nekde neco najde 😉
Ja na 98% kocarek doporucuji, az na ty detaily bych nemenila.. momentalne se koukam po jinem kosiku pod konstrukci, ale jinak je paradni 😉
Doufam, ze Vam tento prispevek pomuze pri rozhodovani... Je to jen muj nasor a to co nevyhovuje me, muze vyhovovat Vam 😉
Tak pekny den 🙂
@martakd mozem sa spytat kde v polsku ste ho objednavali? Nejaky kontakt mi mozete poskytnut? Vopred Vam dakujem 😊
@vigorousmissy dobry den, je to z teto stranky a volali jsme tam...
http://www.coletto.pl/produkt/51/florino-classic
Zdravím všechny, zkusím tady oživit diskuzi- máte někdo nové zkušenosti s tímto kočárkem? Hodně o něm uvažuju 🙂 Díky
zvažujeme taky nákup tohoto kočárku..má už někdo zkušenosti se sporťákem? dá se opravdu dát opěrka zad až do úplného lehu? A co ten nákupní košík?
Díky moc
@helinka684 pani,vypadá úplně senzačně....musím zahřívat už manžela aby ho objednal..máte ho z Cr nebo Polska? A jakou máte autosedačku?trochu se bojím v koupi od coletto, kvůli bezpečnosti
@merianch od nás a mám autosedačku Coletto. není se čeho bát, autosedačka je bytelná a bezpečná.
@helinka684 diky moc 🙂
není zač. 🙂 já jsem z něj nadšená
Holky, objednávala jste některá kočárek přímo z Polska? Výrobce mi napsal, že prý se to přímo od nich koupí nedá, jen od distributora :( a to je o dost dražší, než psala maminka nahoře :(
vždyť i u nás se dá koupit za dobrou cenu.
No zaplatit 8000 a 11500 je trochu rozdil.... V cene skrine z ikea :D
Ahojky, já si přesně tento chci kupovat... Zkoušela jsem ho v obchodě a přišel mi super ☺️ vy už jste si ho objednala??