Děvčata, máte některá kočárek Chicco Urban?? Docela se nám s manželem líbí, ani není drahý...
Jen jsem nikde nenašla nějak moc recenzí... Tak by mě zajímal váš názor... Moc děkuji za odpovědi...
@mamkamarketa jestli je to dobrý kočárek, zda s nim nejsou nějaké problémy atd... Původně jsem měla vybrany od Jané, ale na netu jsem se dočetla že je nebezpečný...
@marky8822 takhle, ja kocar mela po starsim. z nejakeho rozmaru jsem si koupila i urbana,
za ty penize tomu odpovida cena 😉 jako dokonaly neni, to ale neni zadny kocar
+
cena
sedacka se da otocit
velka striska
pomerne lehky
na korbe se mi libi, ze miminko muze lezet na brise a koukat ven.
vzhled
-
sklada se jako dva dily
pomerne slozity system jak dat dite do lehu
neni tolik robustni do terenu (ale zase je lehky)
pomerne maly sportak (coz me nevadi, nehodlam tam vlacet 3 lety dite)
kosik je hur pristupny, ale zase je fajn, ze nic nevypadne
mame ho cca pulroku, spokojena vesmes jsem. za ty penize nemuzes ockavat zazraky, ale zatim muzu rict, ze bych ho koupila znova.
@mamkamarketa moc děkuji... mě vyhovuje, že je lehký... budu dost jezdit autobusem...
@marky8822 no to byl taky u me jeden z argumentu. Jezdim denne tramvaj+metro pro starsiho do skoly. Urban je o 5kg lehci nez nas puvodni kocar a to je sakra znat
Dobrý den, mohla bych se Vás zeptat na rozměr vnitřní korby? co obchod to jiná míra 🙂 Máme docela dlouhé dítko 5 měsíců 66 Cm.Chtěla bych aby se nám tam na zimu ještě vešla, dokud nám nezačne sedět...a co ty kolečka? myslíte že zvládnou terén ve městě viz. hrozný chodníky, dlažební kostky na náměstí a jsem tam nějaká ta kočičí hlava 😀 Předem děkuji za odpověď.
A co te na zajima? 🙂