Ahoj
Mám dotaz ohledně kočárku Chicco TrioActiv 3. Je to trojkombinace. Všude na netu jsem se na něj dočetla spíš pozitivní recenze a tak jsem se ho rozhodla koupit. Ale když jsme ho zkoušeli tak ani korbička ani autosedačka neseděla pevně v základně s kolama. Je to jak kdyby ten click-clack systém byl "vyklechtaný" a korba i ausedačka se kymácí hore dole při manipulaci. Máte někdo podobnou zkušenost? Nebo jsme to jen špatně sestavili? Díky za odpovědi.
Mám tedy Baby Jogger City Elite, ne Chicco, ale korbička se taky hýbala po nasazení. Ale prý to má tak být. Autosedačka se tedy nehýbala.
Mám přesně ten kočárek. 🙂 Korbička se jakoby houpala, ale vajco sedělo bez pohybu. Musíš ale dát pozor, abys to zaklapla dobře - někdy jsem ve spěchu jednu stranu naklapla blbě a padala. Jinak jsem s kočárkem spokojená, do terénu super. jen je obrovskej do auta. Teď mam koupený tandem, takže ho budu bohužel prodávat. Ať pěkně slouži. 🙂
@uhlirkla to se nám u jiného kocarku stalo na prodejně, kdyz jsme ho zkoušeli, nový uz to pak nedělal. Nedostali jste nějaký, co byl vystaveny a tak je vyhrkany, jak to na něm zkoušeli a furt se to prendavalo?