Kočárek Chicco. Máte zkušenost?

foitovajitka
8. pro 2019

Ahoj,
Mate někdo zkušenosti s tímto kočárkem https://www.chiccobaby.cz/kombinovane/trio-acti... ?

makronka222
8. pro 2019

Maj nejhorsi autosedacky, pochybuju, ze na tom kocar bude o neco lip. Tohle fakt nee

zelenaesmolda
8. pro 2019

@makronka222
autosedacky z trojkombinaci obecne nebrat,nejenom chicco 🙂

amazonkajanik
8. pro 2019

@foitovajitka ty blaho, vidím to jedno kolečko a nevěřila bych stabilitě a to má být dle popisu do terénu 😵

me_druhe_ja
8. pro 2019

Mám ho a zatím spokojenost, ale teprve měsíc.. 🙂 Ty kola jsou fakt super velký - bydlíme na vesnici, na procházky tudíž chodím skoro výhradně po polnackach, takže fakt terén (bahno, kaluze, kameny, diry, hrboly) a paráda a to chodím fakt rychle. Malej v něm spí jako zabitej. 🙂 Sportak samozřejmě ještě vyzkoušenej nemám. Akorát ze začátku mě padala stříška, ale musí se pořádně zatáhnout a pak se zackvakne a drží. 🙂 Takže já jsem zatím spokojena, do terénu je fakt fajn. Akorát upozornuju, že to není pro malý auta, fakt to není po složení prcek.

amazonkajanik
8. pro 2019

@me_druhe_ja to přední kolečko nezlobí, jo? Páč já mám ještě starý typ od Mutsy se všemi koly stejně a na ty nové se hrozně nadává, ale je fakt, že krom polohy blíž k sobě je i zmenšily

me_druhe_ja
8. pro 2019

@amazonkajanik V jakym slova smyslu by měly zlobit? Já fakt nemám problém, krásně se s ním manipuluje. Dneska jsme byli např. na vánočních trzích, kde bylo milion lidí, a krásně jsem s ním slalomovala. 😀 a dá se i zaaretovat. 🙂

foitovajitka
autor
8. pro 2019

@me_druhe_ja A ještě se zeptám.. Ta hluboká korba je dostatečně široká a velká? 🙂 protože spousta lidi mi říká že chicco má malé kočárky, tak jestli ty rozměry které mají uvedeny sedí. 🙂

me_druhe_ja
9. pro 2019

@foitovajitka Hele, když jsem vybírala kočárek tak jsem všude narážela na diskuze, jak hlavně musí mít obrovskou korbu atp. atp. Takže jsem se úplně vypsychovala, že tahle je malá a dítě v ní bude měsíc. 😀 nakonec jsem kočárek viděla v obchodě a hned jsem ho koupila. Jako většina ti řekne, že je korba malá (má na délku 73cm), ale já si myslím, že je akorát. Aktuálne je tam malej utopenej i se zimním fusakem, ale stejně většinou kolem půl roku přechází do sporťáku. To už ani fusak nebude potřeba, bude teplo. Mám průměrne vážící i měřící dítě, co pribira i měří zatím úplně normálně, takže si myslím, že do půl roku to bude úplně v pohodě. Navíc se mi ani ty obrovský korby, co mají nad 80cm, stejně nelíbí.

amazonkajanik
9. pro 2019

@me_druhe_ja jako tendence se prevracet

me_druhe_ja
9. pro 2019

@amazonkajanik aha...tak to vůbec 🙂 drží jak pribitej 🙂

barchen
9. pro 2019

@foitovajitka Mám tuto trojkombinaci ale mnohem starší verzi. Jako, já nejsem fanoušek tří kol, jelikož při nájezdu na obrubník, z chodníku, jsem svoje první dítě málem vyklopila. Ono to chce asi trénink ale já pak raději šla do jiného kočárku a tento mám pro další děti už jenom jako nouzovku. Autosedačka to samé. Ale třeba za tu dobu výrobce něco vylepšil. Ale znám matku, která si tento kočárek nemůže vynachválit. Takže je to subjektivní.