Kočárek Cayman, máte zkušenost?

maichi
8. led 2017

Ahojky,
budeme objednávat kočárek Cayman pro kluka, jedná se o trojkombinaci za přijatelnou cenu (http://www.domexim.cz/katalog-detail/sojcay025-...) máte někdo zkušenost s tímto prodejcem a tímhle kočárkem? Budu vděčná za každou radu.

denisah88
27. srp 2017

Kdyby někdo vyhledával, tak napíšu i svojí zkušenost. Tento kočárek bych si už asi nevybrala. Za 13 tisíc jsme očekávali trochu lepší kvalitu. Nevím, zda je to případ jen mého kočárku, nebo zda tu zkušenost budou mít i ostatní. Už jsme jej měli i na reklamaci, kde nám bylo řečeno, že je vše v pořádku, jen nám promazali nějaké závity a pružinky, šel totiž špatně skládat. Vzhledově je kočárek krásný, výhodou je možnost vybrat si z několika barevných vzorů. Plus je, že je nízký (já mám 155 cm), což bylo i to, co rozhodlo o koupi kočárku a že není nijak těžký. Ale... pokud se vám stane, že budete mít větší miminko do půl roka (syn v 6M 71 cm a 10 kg), tak se vám do korbičky už nevejde. Pružinky jsou dělané na menší nosnost, cca od 5M je kočárek mírně nakloněný. Co se týče sporťáku, dá se nasadit oběma směry. Ovšem, zase zde hrají velkou roli pružinky, pokud dáte po směru jízdy, čelem ven, pak má dítě nožičky rovně, pokud si miminko obrátíte čelem k sobě, pak je sporťák mírně nakloněn a dítě jakoby klouže. Co se týče polohování, zádíčka mi přijdou takové chatrné, nejsou pořádně zpevněné. Sedací plocha by také mohla být malinko větší, neboť mám stále pocit, že syn klouže dolů. Super je polohovatelné madlo, kde se může dítě přidržovat. Co se týče autosedačky, tak tam nemám co vytknout. Syn v ní byl vždy spokojený. Super je, že jde nasadit na konstrukci pomocí adaptérů. Ke kočárku byla ještě pláštěnka a síťka proti hmyzu. Co se týče přebalovací tašky, tak za mě je jen na to nejnutnější, moc věcí se do ní nevejde, ale je krásná 🙂 Koš pod kočárkem je prostorný, ale příště bych raději volný koš bez zipu, zapínání se mi zdá nepraktické, ale zase je to takové bezpečnější 🙂 Kolečka se dají pro lepší manipulaci povolit a nebo zastavit, což je tak výhoda. Tak tolik ode mě ke kočárku, snad se přidá někdo další se svou zkušeností 🙂

marjoriemarge
29. srp 2017

Ahoj, doporučuji se na kočárek podívat přímo do prodejny v Kutné Hoře, mají velký výběr a asi o 2 tis. levnější než nabízí na internetu. Kupovali jsme 6 měsíců nazpět a jsme s ním spokojeni.