Holky, ráda bych se zeptala, zda není někdo, kdo kočárek viděl na živo? Podle parametrů je úžasný. Jen by mě zajímala realita. K vidění jako vzorek byl snad ve Zlíně, nyní je buď v Brně nebo Praze. Moc děkuji za všechny postřehy.
k vidění je ve Zlíně, mě osobně se moc líbil, hlavně teda má dobře dlouhou boudu s okýnkem, jen bohužel nemá polohovací rukojeť, takže na mě docela vysoké (měřím 155cm)... ale dívala jsem se, že už ho na stránkách více prodejen, tak třeba by mohl být i vidění na nějaké z nich...
maminky, máte už některá casualplay Livi? já ho pořád na netu hledám v recenzích, ale nic, v e-shopech je "dostupnost neznámá"... jelikož už je to víc jak rok, co měl být v ČR ke koupi, tak mi to přijde divné... moc ho chci 🙂 děkuju!
ahoj také se mi líbí tyhle golfky, psala jsem do jedné prodejny která ho má ve Zlíně jestli je nemají k vidění v Praze a bohužel a o jiné prodejně, ktrerá by ho měla k vidění bohužel nevím a výrobce opět změnil termín dodání až na srpen takže pořizovat golfky v srpnu když je využiju hlavně v léťe to je k naštvání 😒