Kočárek Camarelo. Jaký vybrat?

nufinka88
11. črc 2024

Ahoj,
vybirame kocarek a premyslime o Camarelo Seeba art nebo Zeo limited, s gelovymi koly.
Jsou to dvojkombinace, vajicko/autosedacku bychom brali jinou, kompatibilni.
Cekame v zari chlapecka - jelikoz je rozdil ve velikosti korbicky 86 vs 79 cm, tak nevim. S muzem nejsme vysoci, ja cca 171 cm, muz trochu vyssi. Korbicku tedy uzijeme do jara/leta urcite.
Kdo mate zkusenosti, poradite, prosim, ktery z techto dvou typu? Dekuji.

zuzekk
11. črc 2024

Neporadím který, zkušenost nám jen přenesenou - Camarelo netušímjake měla kamarádka a kočár na prd.

kelerub
12. črc 2024

@nufinka88 camarelo je polský šmejd. Chceš-li si ušetřit nervy, nepořizuj si ho.

nufinka88
autor
14. črc 2024

@kelerub Hm, tak to me nepotesilo. Ono je 1000 kocarku a 1000 zkusenosti a nazoru 😮

Tak koukam jeste na Tutis UNO3+. Zase je dost maminek s modelem 2022/2023 spokojenych a nekdo s puvodnim modelem ne (kolecka, blednuti)... Je tedy tento vhodnejsi? Jsme nenarocni a hodi se mi lehci model k prenaseni. Dekuji.

leni92
14. črc 2024

Ahoj já zas na Camarelo nedám dopustit. Jsem s ním velice spokojená. Teď máme Sevilla, korbička cca 78 cm dcera 8m a ještě se tam krásně vejde. Lehká konstrukce, odpružení, dostupné náhradní díly.

mecaira
6. srp 2024

@nufinka88 Ahojky, máme Camarelo Zeo a jsem naprosto spokojená. Skvěle se s ním manipuluje. Žádný problem, nedostatek nevím. Pružení skvělé… kočárek jsme dost řešili v jedné prodejně s pánem, který opravdu o kočárcích a sedačkách věděl až až…a sám nám řekl, že z Polska už je dnes všechno. Ba i ten proslulý Cybex. To že je něco z Polska, neznamená, že je to nutně špatné. Moje malá se narodila v lednu, takže do jara byla v hluboké korbičce. Pak už potřebovala vidět ven, jinak byl řev, takže jsem na adaptery hodila vajíčko a jezdime tak furt, ale už pujde brzy do sporťáku.