Kočárek Camarelo Canillo, máte zkušenost?

tdohnalova
2. říj 2017

Ahoj holky,
byla jsem se dnes dívat na kočárky a velmi mě zaujal Camarelo Canillo. Je to ale úplná novinka, a tak nikde nejsou recenze.
Máte s ním některá zkušenosti?

Děkuju 🙂

beee88
20. led 2018

Ahoj, přidávám se, také se mi velmi líbí! Ale také sháním nějaké recenze.

katerinkaa74
28. únor 2018

@tdohnalova Ahojky, kočárek Camarelo Canillo máme a už bych nejspíš nekupovala.. rozhodně ne trojkombinace.. autosedacku bych vybrala zvlášť.. výhoda je, že konstrukce je odlehčená, ale tudíž kočár s hlubokou korbou mi přijde dost nestabilní a je cítit každý kamínek, hrbol..moc si neumím představit ho vyvézt někam do přírody.. zatím používáme jen hlubokou korbu. Jsem z toho taková v rozpacích, čekala jsem něco víc.. používáme ho od prosince 2017 a už je dost rozvrzany a praská v něm když jede..

katerinkaa74
28. únor 2018

@beee88
Ahojky, kočárek Camarelo Canillo máme a už bych nejspíš nekupovala.. rozhodně ne trojkombinace.. autosedacku bych vybrala zvlášť.. výhoda je, že konstrukce je odlehčená, ale tudíž kočár s hlubokou korbou mi přijde dost nestabilní a je cítit každý kamínek, hrbol..moc si neumím představit ho vyvézt někam do přírody.. zatím používáme jen hlubokou korbu. Jsem z toho taková v rozpacích, čekala jsem něco víc.. používáme ho od prosince 2017 a už je dost rozvrzany a praská v něm když jede..

0

Odpověz

katerinkaa74
28. únor 2018

@beee88 je prostorný, miminko je v něm chráněné pred větrem, ale otázka, zda se za lepší peníze nedá pořídit kočár lepší.. myslím že rozhodně ano.

katerinkaa74
28. únor 2018

@beee88 za me: když bych si měla koupit kočár, vybrala bych si už jiný.

beee88
28. únor 2018

Aha...no už je pozdě...už je objednaný. Nicméně koupila jsem jen dvojkombinaci, vajíčko jsem zavrhla hned. Pátrala jsem po netu hodně, obepisovala kamarádky, sháněla recenze, každej na na každým kočárku něco najde. Takže jsem se prostě rozhodla koupit, který se mi líbí, protože na každém je něco a asi je to hodně i kus od kusu...

beee88
28. únor 2018

@katerinkaa74 Tak jestli s nim jezdíte od prosince máte ho ještě v záruce ne?

katerinkaa74
1. bře 2018

@beee88 není rozbitý🙂 je to čistě můj názor, třeba s ním budete velice spokojená🙂

beee88
1. bře 2018

Za názor určitě děkuji 🙂 Určitě sem připíšu i já svůj názor až ho vyzkoušíme, ať se mají další maminky případně čeho chytit 🙂

katerinkaa74
1. bře 2018

@beee88 Jasný 🙂 ja taky věřím že až malá bude těžší, bude konstrukce více zatížena a stabilnější🙂 máme doma tříměsíčního drobka 4,5kg 🙂 jinak kočár je krásný a lidí na ulici mě zastavují a říkají mi, že je krásnej.. 🙂 tak ještě aby méně drncal:D ale v dnešní době drncá snad už každý kočár 🙂 tak ať se vám líbí a krasne slouží🙂

danuskahe
30. říj 2018

@beee88 tak jak jste byla nakonec spokojena?

beee88
30. říj 2018

jak psala pani nahoře opravdu v něm praská když jede, hned od začátku, řeším třetí reklamaci, je to příšerný, kočárek je to sice krásnej, každý mi ho chválí, ale víc jsme s nim nejezdili než jezdili... budu požadovat výměnu spodní části nebo vrácení peněz.