Kočárek Cam dinamico 2012 nebo Tako Captiva mohican?

lundenburg
28. lis 2016

Prosím poradit mi, který kočár byste zvolily? Cam měl původně o dost vyšší pořizovací cenu, tak si říkám,jestli není lepší, ale na Taku se mi líbí více zatahovací bouda,ať na lednové mimčo nefouká... Je některý lehčí nebo důkladnější nebo kvalitnější nebo je to na jedno brdo? Oba jsou zánovní po jednom dítěti, Cam s novou hlub.korbou a líbí se mi taky oba. Děkuji za každý postřeh.

msimankova
28. lis 2016

@lundenburg Mám Cam Cortinu, což je dost podobný kočárek a Tako neznám, nicméně bych volila Cam. Kočárky jsem dříve prodávala a kvalita značek je dost rozdílná - Cam je určitě lehčí a propracovanější. Dobře se s ním manipuluje, pro mně je příjemný tvar i sklon madla, snadno se skládá a nasazování korby, sedačky i vajíčka je jednoduché. Navíc můj kočárek už má ledacos za sebou a nic se nerozpadá, další plus je opravdu velká korba, dcerka se mi tam vejde s 10 kg ve fusaku a pořád má místo.

eliskaxox
28. lis 2016

@lundenburg Cam je 100% lehci a lepe ovladatelny. Svagrova mela Cam a zvladl 2 kluky bez uhony. Jen bych si dala pozor aby to byl ten Cam s nafukovacima kolama 🙂 a za me je Cam 100x hezci :D

msimankova
28. lis 2016

@eliskaxox Hezčí rozhodně 🙂 Já mám kola tvrdá, ani mi to moc nevadí, navíc jsem lempl a jezdím všude možně, tak bez nehod 🙂

eliskaxox
29. lis 2016

@msimankova ja se pohybuju po 2 mestech kde je jsou hlavne kostky a tam bych s plastovyma kolama mimco uklepala k smrti :D ale u nas na vesnici by mi stacili, tady jezdim po asfaltu nebo zamkovce :D je fakt ze je ten kocar pak lehci 🙂

babanci
29. lis 2016

Tako není kočár, to je tank. Přítelkyně mojí dcery ho měla a nadávala na něj jako špaček. Navíc, nevím, dneska jsou už možná hezčí, ale ten její pestrobarevný byl ohavný. Rozhodně Cam.

sara84
29. lis 2016

Taka maji strasne hloupe sportaky.Male, spatne teziste, rychlr se opotrebuji...mela jsem Cam cortinu a dobry kocar, i s penovyma kolama byl.vpohode. Urcite Cam!

lundenburg
autor
15. pro 2016

Nakonec jsem vzala Camarelo, protože Cam se mu přestal líbit, u Camarela je vše kulatější, ale díky za názory.

lundenburg
autor
15. pro 2016

Takže jsem zvolila ³. cestu 😀