Kočárek Bugaboo fox

sisakysela
5. čer 2019

Dobrý den maminky🙂 cekame prvni miminko a velkym tematem je kocarek. Od prvni chvile se mi libi kocarky Bogaboo Fox, mela jsem moznost si ho osahat a chvili s nim jezdit pred prodejnou. Ovladatelnost mi prisla perfektni a je na nem, kdyz porovnam kocarky ne tak renomovanych znacek, znat kvalita zpracovani (Navstivili jsme nekolik prodejen kocarku a v kazde nam na nase pozadavky doporucili Easy walker nebo Tfk, ale ty jsou pro me na kazdodenni vychazky az moc sportovni a ty kocarky,ktere se mi libili designove jsou vicemene polske vyroby a na ramu to bylo znat). Fox mi vyhovuje i vyskove-jsem mala a nizka korbicka je jak delana pro me. Jedine, s cim si nejsem jista,jsou kolecka a teren. Sice bydlime kousek od lesoparku,ale vzhledem k tomu,ze budu mit zimni miminko,tak se tam dostanu nejspis az na jare a to bych si klidne poridila nejaky vylozene sportovni kocarek s nafukovacimi koly do terenu nebo nositko. Dalsi duvod,proc vaham,je cena. Preci jenom je kocarek jednou tak drazsi nez ne tak “znackove” kocarky, ale pokud budu mit jistotu,ze oproti jinym kocarkum,je Bugaboo opravdu pan Kocar, tak penize nejsou problem. Prosim tedy, vas, maminky, ktere maji kocarek Bugaboo nebo nad nim alespon uvazovaly, o pomoc🙂 opravdu se investice do kocarku vyplati? A ty z vas,ktere jste nad kocarkem uvazovaly,ale nakonec vybraly jiny-jaky jiny kocarek jste vybraly a proc?

babanci
5. čer 2019

@sisakysela My jsme o něm taky uvažovali. Jsme všichni vyšších postav a tak jsem nakonec zvolili vyšší kočárek. Nechali jsme si udělat na míru Gesslein. Pokud k němu přidáme adaptér, je opravdu hodně vysoký a to nám vyhovuje. Sportovní verzi pak posadíme níž. Už jsme v něm odvozili jedno dítě a je to pecka. Nenašli jsme na něm jednu chybičku. Tak jsem si ho nechali i na druhé /dcera, já jsem babička/, jen jsme si koupili jiný vnitřek, abychom měli nějakou změnu. A máme náhradní kola do terénu, která jsme zatím nepoužili. I ty původní zdolají ledacos. Kočárek se báječně ovládá jednou rukou, máme z bílé ekokůže, takže je nejen praktický /stačí otřít vlhkým ubrouskem/, ale taky krásný. Přiznám se, že to pro nás bylo hodně důležité, kromě jízdních vlastností. Dokoupili jsme ho v plné výbavě, včetně fusaku, autosedačky, tašky, termoláhve, obalu proti hmyzu. sluneční clony, pláštěnky, zimního rukávníku...atd. vlastně všechno, co k němu bylo. Takže cenová smršť. Ale jak píši, nelitujeme.

babanci
5. čer 2019

@sisakysela Každopádně Bugaboo se mi taky líbí a mám kamarádku, co ho má a je spokojená. Když vidím nějaké polské hrkačky, mám dojem, že tohle je prostě jiný level.

zelenaesmolda
5. čer 2019

@sisakysela
pokud chcete kvalitni kocar a je pro vas drahy tak kupte z druhe ruky 🙂

zmrz_lina
5. čer 2019

Mám "jen" Cameleona a je to skvělý kočárek. Kvalita Bugaboo je fakt úplně jinde, neváhala bych

kris5
5. čer 2019

Dobry den. Já přidávám recenzi. My kocarek mame. Pred nim jsem mela Cameleona (také od Bugaboo) a byl to super kocarek, ale potřebovala jsem neco prostornejsiho a víc do terénu. Za mě Fox splnil očekávání. Je krásný, projede opravdu téměř vsechno (běžný teren, lesní cesty, kostky v Praze, do snehu je lepší zaarettovat kola), je komfortní pro dítě (dobre odpružený), jezdíme s nim 1,5 roku a nikde nic mevrže. Ma prostorné sezení, malému vyhovuje korytko a ještě teď ve 2 letech v něm spinka. Super je, ze jde složit v celku (i s hlubokou korbickou), i když pak zabere víc místa. Sice ke dražší, ale investice se většinou vyplatí- dobre se potom prodá. Podle me je nejlepší koupit zánovní koupený v ČR (ideálně Vanda store- tam nedělají problémy s případnou reklamaci). Potom ho prodate opravdu s minimální ztrátou 🙂. Dále jsou na nej super doplňky (letní striska, skate pro druhé dítě se sedatkem...), daji se měnit potahy, strisky, když se vám osoupe kozenka na madle, tak se dá koupit nové a také hmotnost je bezkonkurencni. Jedina nevýhoda může byt pro nějaké dite korytkove sezení (když ho nesnese) a trochu krkolomné skládání, než si člověk zvykne :D.Pokud byste mela dotazy, tak klidne napište. My si ho nechavame na druhé ;). Jinak ještě můžete kouknout na Emmaljuga, Cybex priam, Joolz, Britax go big, Stokke trailz... To jsou kvalitou se blížící kočárky... I když za me je zatím Fox ❤️

aleenka1234
5. čer 2019

Fox, nejlepší kočárek co jsem měla. Měla jsem jich osm ;)

sisakysela
autor
5. čer 2019

Damy,dekuji vsem za odpoved. Cena neni problem, jen jsem se chtela ubezpecit,ze kvalita na nem je znat🙂. Diky Vam,mam uz jasno🙂.

iva90
5. čer 2019

Máme taky Bugaboo Fox, je to ten nejlepší kočár,který jsem měla a to už jsem jich pár vystřídala. Bydlíme na Vysočině a v zimě žádný problém nebyl. Se zaaretovanymi koly jsme projeli všechno. Musím říct,že je to první kočár u kterého mě vůbec nenapadá,že bych ho měnila za jiný ❤️

fyii
5. čer 2019

@sisakysela ahoj ja mam Bugaboo Buffalo a ted jsem poslala do sveta Bugaboo donkey- sourozenecky, uz jsme ho nepotrebovali. nejlepsi kocarky co se tyce ovladani a jizdnich vlastnosti a ze jsem jich uz zkousela v rodine hoodne. Kazdopadne cena v tomto pripade odpovida kvalite. kdyz si na nejbzvyknes( a ze si zvyknes lehce), urcite uz nebudes chtit jakykokiv jiny sportovni a jen si prendas sedacku na sportovni. Pokud kocar budes mit ve slusnym stavu, lehce ho prodas. viz. ja v pondeli jsem dala inzerat, v utery byl prodany a v patek predan🙂

bambullkaa
10. čer 2019

@sisakysela určitě za to stojí. Ale stojí také za zmínku Cybex Priam. Ten nemá korýtkový sporťák jako Foxík. Priam má polohou do lehu, tim myslím že jde polohovat podnožka i záda. Myslím že je v tomhle směru pohodlnější pro dítě. My měli silný reflux tak by nám korýtko nevyhovovalo. Beru to z praxe ;) jinak mám doma Bee, je můj malinký miláček a my si s ním vystačíme. Už pomalu kočárek dáváme pryč :( už nám byli 3 roky 🙂

bambullkaa
10. čer 2019

@sisakysela a ještě je zajímavý Joolz Hub ;)

ronjaa
15. lis 2019

Ahoj holky, přemýšlíme o bugaboo fox (novy) a bugaboo buffalo (z druhé ruky). Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s foxem v opravdu náročném terénu. Nepotřebuji nutně nový kočárek a v různých recenzích (moc jich teda není) jsem se dozvěděla, že buffalo je větší "tank", a tak zdolává terén líp, než fox. Foxe jsem si byla vyzkoušet ve Vanda store a byla jsem nadšená. Jen bych chtěla názor ještě od někoho, kdo foxe využívá popř. Může porovnat s buffem. Přece jenom nový fox stojí kolem 35tis a buffalo z druhé ruky 15-20tis. Jde mi jen o to,abych zbytečně nevyhodila peníze za nového foxe, pokud má buffalo lepší jízdní vlastností v terénu. Předem díky, moc mi to pomůže🙂)

aleenka1234
15. lis 2019

@ronjaa ahoj, měla jsem oba dva a za mě rozhodně Fox. Projede vše, lip než buff, v terenu se lépe ovladá. Seženeš na něj úplně vše a pak ho i dobře prodáš. Za mě Fox je Top kočárek, měla jsem jich 9 😂😂