Ahoj holky, tak se nám do užšího výběru kočárků dostali tito dva favoriti. Co se týče technických parametrů, Bugaboo zatím vede a co se týče celkového vzhledu, tak je o trochu napřed Tetuonia 🙂 Prosím napiště mi vaše postřehy, výhody, nevýhody, zkrátka vše co by mi mohlo pomoct v rozhodování! Předem díky.
@athens26 jo, jeste se divam na tvuj termin... Teutonia ma hodne dlouhe dodaci lhuty, asi by ses musela spokojit s barvou, kterou maji nekde na sklade
@zlatelevizeedna ahoj moc diky, my bydlime v nemecku a kdyz to objedname pres net tek to dodaji za tri dny 😉
Ahoj, tak teď jsi mě dostala, měli jsme naprosto totožný výběr - mezi Cameleonem3 a Teutonií. Musím se přiznat, že jsem si snad po celou dobu myslela, že to bude Hartan VIP XL, pak jsme měli problém s látkou - do konce roku už nemají všechny motivy a novou kolekci pro novoroční mimi nestihneme, a proto jsme přešli na německého konkurenta Teutonia (taktéž min. 12 týdnů dodávka dle přání, tzn. musela bys zvolit vzor z obchodu). Jenže v den, kdy jsme šli objednat manžel začal brousit kolem Bogaboo, a já proti své vůli začala kočárek testovat - je opravdu mimořádně snadno složitelný, lehký a má jednu z nejprostornějších korbiček, což je při fusaku fakt super....a začala jsem váhat, musím dodat, že barvy více odpovídají mému vkusu. I když jsem si nikdy nemyslela, že takový kočár pořídíme po 2 týdnech jej manžel přivezl, babička je taktéž nadšená, jak je lehounký (a to dodám, že s Teutonií Bey You jsem jezdila v reálu, a je to markantní rozdíl). Jediná nevýhoda je, že B. nemá ruční brzdu, a na sporťáku se nepolohují nožičky, ale naklápí se sedačka. Ale jak mi sdělily prodavačky v obchodě, je to totéž jako BMW a Mercedes, ani s jedním chybu neuděláš, je to jen o osobních preferencích.
@athens26
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte problémy s Teutonii BeYou - přehazovatelná rukojeť má vůli v přehazovacím kloubu - na madle to dělá volný pohyb tak 1cm - je to dost nepříjemné. Děkuji za informace.
Mam ten samy problem s Bugaboo Cameleonem 2 🙂 asi je to proste tak...
@palomina8 je.. ma to tak bejt 🙂 taky me to občas stve 😀
@palomina8 u Bugaboo je to normální, i nové kočáry mají vůli nad 2 cm....
Vždycky nechápu jak může někdo váhat mezi cameleonem a jakýmkoliv jiným kočárkem 😉 🙂 .To myslím samozřejmě z legrace a ne jako narážku 🙂 .Teutonii neznám ,ale cam mi odvozil dvě děti, je nádherný, nepřehlednutelný, stylový, pohodlný pro dítě i řidiče🙂, lehký, jízda s ním je sen(stačí jedna ruka🙂,to jiný kočár nezvládne), korbička prostorná-používala jsem hlubokou korbu do sedmi měsícců.Skvělý servis a spousty doplnků. Za nás jediná výtka a tou je málo přístupný košík u hluboké korbičky🙂, ale to je drobnost🙂Já ho miluju 🙂
Mam BeYou a jsem moc spokojena (zatim pouzivam hlubokou korbu Comfort). Patri sice podle uvedene vahy k tezsim kocarkum, ale je perfektne ovladatelna i v nasich polovesnickych/polomestskych podminkach, na rozbombardovanych chodnicich a tak🙂, je to dobre odpruzene. Mam model s rucni brzdou, kterou si budu muse teda (nechat) jeste seridit, ale na jizdu z kopce je to fajn. Hlavni brzda je umistena na jedne strane rukojeti a pri manipulaci vyzaduje docela silu.
Kocarek ma bytelnou konstrukci, zadne forove nebo vyviklane casti, snadno se sklada do auta, ma dobre pristupny a velky nakupni kos, nastavitelnou vysku madla.
Jestli te zajima neco konkretniho, tak jak k Bugaboo, tak k Teutonkam, jsou tu obsahle diskuze.