Prosím maminky o zkušenost s kočárkem Bugaboo Cameleon, jste s ním spokojené? Není moc nízký? Do kolika let jste používali sportovní verzi? Připadá mi, že mimčo už se tam nevleze jak do klasického sporťáku, kde sedí atd... díky moc za rady 😉
má ho kamarádka, já tedy ne, ale chodíme spolem s dítkama ven, tudíž občas vezu i já.
Hluboká korba je hodně nízko, mě by toto osobně vadilo, se k mimču tak moc ohýbat. Je tam dost blbý přístup do košíku pod kočárkem. Co se týče sport verze, na pohled super, malá má 2 roky a jí se líbí v tom sedávat 😀 Ovšem, nemá to polohování noh, nikdy tam nebude pořádně ležet. Nedovedu si představit, že bych ho měla jen tento, když bych ukončila používání hlubokého. Na spaní to není. Dál mi vadí špatně ovladatelná ruční brzda, párkrát jsem měla tu čest a nešlo mi to nikdy pořádně 😀 zabrzdit...
100% se tu najde velké množství maminek, co s ním jsou spokojené, ale když vezmu cenu 30 litrů a že k němu není autosedačka, adaptéry, dál malá kola přední do sněhu či terénu taky nic moc..
Já bych ho nechtěla a to se mi teda moc líbí ty barevné kombinace, ty jsou bomba, ale kvůli tomu kočár nekupuji že 🙂
Je to spíš pro maminy, co mají těch kočárů, jako sport verze či golfek víc. Ovšem i záleží, kam s tím budeš jezdit...zda v tom bude dítko chtít spát, což asi jo že...
No, pokud jej chces ve sportovni verzi polozit tak vlastne furt sedi, to je velmi nevhodne...