Kočárek Britax. Zkušenosti? Je korbička dostatečně veliká?

petluk1987
15. lis 2020

Ahoj, uvažujeme s manželem o koupi kočárku Britax smile III. Jedná se mi hlavně o velikost korbičky zda máte zkušenost s kočárkem a korbička je dostatečně veliká? Termín mám v březnu.
Děkuju moc

ninolleta
15. lis 2020

Myslím, že velikosti se vůbec nemusíte bát, jelikož vám dítě bude přecházet do sporťáku někdy zhruba v říjnu a to ještě nebude ve fusaku. Horší by bylo, kdyby se vám narodilo třeba v červenci a museli byste mít půlroční dítě ve fusaku, tam by to mohlo být už natěsno. Ve vašem případě bych to neřešila.

amazonkajanik
16. lis 2020

@ninolleta přesně tak. Syn je červnový a do sportaku šel v 5.měsících a to máme korbicku taky celkem velkou,ale s fusakem by to neklaplo 😉

barmil
16. lis 2020

@petluk1987 syn je červnový, mame Britax Go Big, korba ma 73cm a teď ho tam mám s zimním fusakem Kaiser, co jde i do sportaku a dobrý, vejde se a to je dlouhý a cvalik. Chce to změřit.

purplerain
18. lis 2020

Ženský, proč pořád řešíte velikost korbičky? To dítě vám v ní nebude do roka ležet, fakt ne 😏 Zaměřte se radši, aby byla kvalitní a prostorná ta sportovní verze, tu využijete déle. Průměrně jde dítě stejně do sporťáku kolem půl roku, protože chce vidět ven. A půlroční se do korby běžné velikostí normálně vejde.