Ahojte, vím, že tady toho bude asi již spousty, ale vybíráme kočárek, ráda bych 3kombinaci,ať nemusím kupovat adaptéry a moc se v tom pitvat:O( Důležité pro nás je skladnost, praktičnost ve složení a váha, nemáme výtah a v chodbě moc místa není...můžete mi prosím napsat vaše postřehy a doporučení i co se týče prostoru v hlubokém kočárku? Budeme mít skoro "zimáka" cca 30.10.Děkuju
Ahoj a který Britax,prosím máš? dívala jsem se, že jich je spousta a jeden vyhrál crash test🙂děkuju
B-Motion, a ještě ted jsem byla vybírat s kamarádkou a mají momentálně novější verzi, než před dvěma lety, a ta je v podstatě podobná, ale ten sporTák je delší a a má lepší podpěru nohou, jinak je to fakt stejné.
Ahoj, ja mam jane muum, kupili sme ho prave kvoli tomu, ze nemame vytah a musela som nosit maleho s korbou hore. V korbe bol asi do konca 7 mesiaca, pravda maly bol velky uz pri narodeni (52/4100) a uz sa tam ledva vosiel 🙂 v tom case mal asi 70cm a 9,5kg. Ale preckali sme s nim zimu, to je hlavne. Narodil sa teda v zari.
ahojte,moc dekuju za prispevky. tak mame britaxe,ja ho nevidela,mama ho hned schovala kvuli poveram a uvidim ho az tesne pred porodem🙂
Ahoj za mě Britax, mám ho doma, korbička mi s malou vydržela cca 8 měsíců, pravda malá je drobík. Jinak je super na skladání, perfektně se vejde do auta, váhu, a celkově je tak nějak uchopitelný. Druhou značku neznám, tak nemohu samozřejmě říci co je lepší.