Kočárek Britax B-motion 3 nebo 4, který je lepší?

lichtakova
5. únor 2015

Vy, co máte kočárky britax, poradíte, zda je lepší čtyřkolka nebo tříkolka? Děkuji 🙂

23363
6. únor 2015

Ahoj, my máme 4. Jestli je lepší to nebo ono, to nevím... Ale před porodem jsem byla na přednášce o tom, jak s mimi manipulovat a tam nás od tříkolek zrazovali... Že prý to není dobré pro mimi, ale už nevím proč... 🙂

tinka2011
6. únor 2015

Máme 4 kolku a nemůžu si stěžovat. Podle mě je stabilnější.

kessa
6. únor 2015

Máme taky čtyřkolku a je super, tříkolkám nevěřím i v obchodě paní říkala, že ty čtyřkolky jsou stabilnější.

martinkaalesek
6. únor 2015

Mám B-Motion 4 a spokojenost.

kaijko
6. únor 2015

Ja mela prvni b-motion 3 a super do terenu, hladka jizda, snih by urco zvladl, ovladani jednou rukou, .... Pak pri reklamaci jsem se nechala zvyklat a vymenila za ctyrkolku. A "obrecela" jsem to :-/ Oproti 3 tezsi ovladatelnost-jednou rukou makacka oproti 3, spatne vyvazeny-najezd na obrubnik tezky, musela jsem se povesit na rukojed, predni maly kola nereaguji jak jsem byla zvykla, teren makacka,... Jde, ale o zvyku a kazdy preferuje neco jineho. Nedam na trojkolky dopustit. I kdyz nakonec kvuli skladnosti a lehkosti jsem skoncila u snapa 4, tak po b-motionu 3 pokukuji porad, ale mam doma stopku s kocarky..

aajda
6. únor 2015

Mám 4 kolku B-Motion a spokojenost. Ale tříkolku Britax jsem nezkoušela. Jen Jané u kamarádek a mně to nevyhovuje, přijde mi těžké sjet z obrubníku, menší stabilita. Ale každému vyhovuje něco jiného...