Dobry den, mate nekdo zkusenosti???
Pripadne i s hlubokym luzkem na tomto kocarku? dekuji
@ev.ka naměřila jsem 45 cm 😉
díky
Koupila jsem si přes net kočárek b-agile 2013. V návodu je psaná posuvná rukojeť,ale nemůžu přijít,jak ji mám dát dolů,skoro bych řekla,že to nejde.Jsem malá a rukojeť mám pod prsama .Díky za rady a návody.
@bilbery Ahoj já jsem našla na netu že madlo posuvné není tak nevím http://www.funbaby.cz/britax-b-agile-2013-col-t... Já mám B-Agile 2012 a ten polohovací rukojeť také nemá.
@domiz To je tak nízkej?? Zrovna na něj koukám, ale manžel má 190cm a já 172, to asi nebude kočárek pro nás, co...??😒
@domiz
@bilbery
@levandule_vanilkova Uvažuji o tomto kočárku. Mohla bych se zeptat na názor? Na nějaké diskuzi jsem četla, že jsou hodně rychle ojetá kolečka, že se do nich zapichují kamínky apod. Díky za odpověď.
@monivo Občas jsem z nich kamínky vypichovala to je pravda 😀 ale žádná tragédie. Už se mi to dlouho nestalo. Kolečka mi ojetá nepřipadají, tak nějak přiměřeněk užívání. Máme ho skoro rok a jezdíme jak ve městě tak v horším terénu a nikdy jsme problém neměli. 😉
@monivo já jsem s kočárkem spokojená, je pravda,že jiné jsem nezkoušela, kamínek se chytl asi 2x,ale prostě jsem ho jen odfrnkla a jelo se dál, má pogumovaný kolečka,tak proto. Jinak je lehký, dobře se skládá, i když při složení je venku to polstrování,takže to je trošku nepraktický,že se to může třeba v autě ušpinit, má docela prostorný košík. já jsem spokojená 🙂
navíc mi přijde velký a široký, i pro 2 leté a dítě a víc bude dostačující.
Holky docela o tomto kočárku uvažuju, ale nevíte jestli má polohování nožiček?
A jakej je rozdíl mezi agile a mobile??
taky jsem se do něho zamilovala, byla jsem se na něj podívat v obchodě a překvapilo mě, že nejde úplně do sedu, máme tento problém u x-landru, tak se docela bojím, jestli ten sed bude dostačující, co na to vaše dětičky, co už ho používáte, máte to se sedem v pohodě? Díky moc za odpovědi 🙂 🙂
@yesu polohování nožiček nemá, ale dá se dokoupit. A rozdíl mezi Agile a Mobile krom vzhledu je hlavně ve stříšce, u Agile je lepší, větší a také zadní kola jsou větší, určitě lépe zvládá terén. Také u Agile je lepší, jednodušší skládání a myslím, že je i užší rozchod zadních kol
Ahoj holky,
nemáte některá zkušenost s terénními koly, která se dají dokoupit? Nikde nemůžu sehnat recenze.
Moc díky Lucka
prodávám tento kočárek http://aukro.cz/kocarek-britax-b-agile-obal-jes...
má tento kocarek odpruzení kol? pouzili jste ho i pod korbičku nebo je na to moc tvrdý ?
@luckaplmplm já nevylučuju, že jsou to fajn kočárky, ale pro mě je to naprosto nesmyslné srovnání, protože když na ně koukám, tak mají naprosto odlišné parametry - zrovna to, co pro mě při výběru bylo důležité, Zopa naprosto nesplňují
Ahoj holky, prodávám půl roku ježděný Britax B-Agile 4 v super stavu. Ještě v záruce. Praha
https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/9br3/b...
Holky mají tyto kočárky nějakou nosnost ? Jakože třeba do 15 kg ? Momentálně jsme shlédli video kde něco takového říkali, ale mě se to nezdá. Chystám se kočárek koupit, ale tohle se mi nezdá.
Jaký je rozdíl mezi Agile a Motion? Děkuji 🙂
Prosím, kupovali jsme z druhé ruky Agile ( byl ještě zabalený - takže nebyl používán ) teď mám problém nevím jak ho rozložit ;D můžete mi některá poradit ? Děkuju ;)
Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli se nenajde dobrá duše a nepomohla by mi…
Mám britax ale jiný typ a potřebuji vyměnit kola, ty ale nemůžu sehnat, potřebovala bych zjistit ideálně rozměry předních a zadních kol(jejich prumer) a o co mi jde asi nejvíce, zjistit šířku a délku těch tycek (ojnicek) či jak se tomu říká, co se zasazuji do konstrukce.
Moc moc prosím!!! Najdu u vás pomoc? Už jsem zoufalá, nevím kam jinam se obrátit. Moc děkuji předem!
nemohla by mi prosím některá z vás změřit délku zádové opěrky u tohoto kočárku?