Ahoj, zaujal mě kočárek Bexa Ultra 2017, ale nikde na něj nemůžu najít žádné recenze. Nemáte ho někdo? Je to polský výrobek, bojím se, aby za chvíli nevrzal a aby nebylo složité skládání, nešlo ztuha sklápění apod... Děkuji za každou zkušenost 🙂
Ahoj, nesehnala jsem nic :( dneska se jdu na něj podívat na prodejnu a když se mi bude líbit, tak ho vezmu a necháme se překvapit 🙂
Ahoj holky, taky o nem uvazuji, moc se mi libi, tak az budete mit nejake info, tak poprosim o sdileni;) Moc dekuji
@kaczenkaa1 muzu se zeptat jestli jste kocarek poridila a jak vam vyhovuje??
@malyptak
Dobry den zatim ho pouzivame 2 mesice.
Ale jsme spokojeny,odpruzeni a vse je ok,kocarek lehky i pro 7mi letou.Do auta se sklada hezky.Zatim jsem u nikoho nevidela.
Jedina ma vitka je (zatim golfak neodzkouseny) ,ze u hluboke korby se mi hur sklada striska,partner problem nema,je tam i horsi pristup..
Dobrý den, uvažuji o koupi kočárku bexa ultra, akorát nejsem rozhodnuta ohledně barvy korbičky. Nemáte prosím někdo reálné foto kočárku? Děkuji
@ajosek my mame takovy😊
Tak my jsme ho taky nakonec poridili, zatim jsme doma necely tyden, takze vyjizdek moc nebylo, ale je lehce ovladatelny, ma i odpruzeni, mala v nem chrupka jako zabita, takze zatim hodnotim znamkou 1;)
@lucinka_16 děkuji, přesně tenhle mám vybraný😀
Dobry den, ted jsme si bexu dovezli domu a vsimli jsme si ze korbicka se v adapterech trochu vykla. Je to normalni?? Dekuji za odpoved
@talinka1990 Jojo, nam se take hluboka korbicka malinko vykla, ale kocarek pouzivame 6tydnu a zatim mi to nijak nevadi. Kdyz jsem to zjistila, byla jsem nastvana a zklamana, ale vzhledem k tomu, ze jsem objednavala kocarek z netu, nechtelo se mi to kvuli tomu reklamovat a posilat zpet, ale ted uz mi to ani neprijde. Mozna, ze diky zatizeni miminkem to neni tak znat, nevim, kazdopadne na funkci to vliv nema ;)
Mně nepřijde,ze by se nám to hybalo...😳 pouzivame skoro 3 měsíce.
Tak jsem se byli znovu podivat do obchodu kde jsme ho kupovaly a kyvaly ae vsechny kocary i ty v hodnote 16tis. Prej to je nejake tlumeni narazu.
Mame ho a muzu doporucit, hluboka korba i sportak, vse super, krasne tlumi narazy, primerene peruje, material taky super, za me sama pozitiva
holky, uvažujeme nad bexa ultra a zajímalo by mě, že pokud miminko budeme mít v dubnu tak zda se na zimu ještě do korbičky vejde 🙂
@cvachna maly se narodil 5.dubna, o Vanocich jsem prehazovala sportak,ale maly nebyl zadny prcek 🙂
@lucinka_16 no to my jsme měli děti drobecky 🙂 díky 🙂 uvažujeme Bexa Ultra nebo junana impulse color. i když jsem Poláka nechtěla. Ale kvůli korba nám nic jiného nezbyde.
Zdravím chci se zeptat mame kočárek Bexa Ultra šedivý (viz foto.), A potřebovala bych náhradní přední kolečko ... Je možné ho někde sehnat, přesně na tento typ kočárku ? Já už hledám 3 hodiny a nikde nic 🤷
@lucinka_16 prosím jak jste do sporťáku dala fusak, nějak si nevím rady, nenašla jsem kde by se daly pásy odepnout a protáhnout
@katmou Abych pravdu řekla,už si to moc nepamatuju 🙈. Vím, že jsem ho dlouho používala bez pásů než jsem na to přišla- měli jsme dva kočárky. Teď ho bohužel mám zabalený a nemůžu se podívat...až tak za půl roku,jak malý poroste 😊 Ale něco mi říká, že vzadu jsem musela tu přesku plastovou ve kterém jsou navlečené ty pásy prostě prostrčit tou dírou z které vedly... šlo to blbě, ale šlo.
@pavlinalochmanova Dobrý den, podařilo se vám nakonec sehnat dané přední kolečko? Máme bohužel stejný problém a nechci kvůli tomu kupovat nový kočárek.. Děkuji za info.
Ahoj sehnala si uz nejake postrehy z okoli?
Ja si kocarek objednala jsem pro nej rozhodla a co jsem cetla za recenze, co jsem nasla obecne na Bexu ,tak vypadaji dobre 😉