Kočárek Bexa Ultra, máte zkušenosti?

kaczenkaa1
9. zář 2017

Ahoj, zaujal mě kočárek Bexa Ultra 2017, ale nikde na něj nemůžu najít žádné recenze. Nemáte ho někdo? Je to polský výrobek, bojím se, aby za chvíli nevrzal a aby nebylo složité skládání, nešlo ztuha sklápění apod... Děkuji za každou zkušenost 🙂

nikyselen
24. říj 2017

Ahoj sehnala si uz nejake postrehy z okoli?
Ja si kocarek objednala jsem pro nej rozhodla a co jsem cetla za recenze, co jsem nasla obecne na Bexu ,tak vypadaji dobre 😉

kaczenkaa1
autor
24. říj 2017

Ahoj, nesehnala jsem nic :( dneska se jdu na něj podívat na prodejnu a když se mi bude líbit, tak ho vezmu a necháme se překvapit 🙂

petpokr
1. pro 2017

Ahoj holky, taky o nem uvazuji, moc se mi libi, tak az budete mit nejake info, tak poprosim o sdileni;) Moc dekuji

saphire
1. pro 2017

Mám bexa line, což bude asi předchůdce této řady, ježděný rok a půl. Skládá se snadno a zatím nevrže. Pár much bych na něm našla (polohování roštu v hluboké korbě, regulace odpružení), ale za ty peníze jsem s ním spokojená a rozhodně v pohodě odvozí i druhé dítě...

malyptak
3. dub 2018

@kaczenkaa1 muzu se zeptat jestli jste kocarek poridila a jak vam vyhovuje??

malyptak
3. dub 2018

@nikyselen dobry den. Muzu se zeptat jak vam vyhovuje kocarek?

nikyselen
3. dub 2018

@malyptak
Dobry den zatim ho pouzivame 2 mesice.
Ale jsme spokojeny,odpruzeni a vse je ok,kocarek lehky i pro 7mi letou.Do auta se sklada hezky.Zatim jsem u nikoho nevidela.
Jedina ma vitka je (zatim golfak neodzkouseny) ,ze u hluboke korby se mi hur sklada striska,partner problem nema,je tam i horsi pristup..

malyptak
3. dub 2018

@nikyselen dekuji. 😉

ajosek
5. kvě 2018

Dobrý den, uvažuji o koupi kočárku bexa ultra, akorát nejsem rozhodnuta ohledně barvy korbičky. Nemáte prosím někdo reálné foto kočárku? Děkuji

nikyselen
5. kvě 2018
nikyselen
5. kvě 2018

autosedacka

ajosek
16. kvě 2018

@nikyselen Děkuji, je moc krásný

lucinka_16
16. kvě 2018

@ajosek my mame takovy😊

petpokr
16. kvě 2018

Tak my jsme ho taky nakonec poridili, zatim jsme doma necely tyden, takze vyjizdek moc nebylo, ale je lehce ovladatelny, ma i odpruzeni, mala v nem chrupka jako zabita, takze zatim hodnotim znamkou 1;)

ajosek
20. kvě 2018

@lucinka_16 děkuji, přesně tenhle mám vybraný😀

talinka1990
16. čer 2018

Dobry den, ted jsme si bexu dovezli domu a vsimli jsme si ze korbicka se v adapterech trochu vykla. Je to normalni?? Dekuji za odpoved

petpokr
18. čer 2018

@talinka1990 Jojo, nam se take hluboka korbicka malinko vykla, ale kocarek pouzivame 6tydnu a zatim mi to nijak nevadi. Kdyz jsem to zjistila, byla jsem nastvana a zklamana, ale vzhledem k tomu, ze jsem objednavala kocarek z netu, nechtelo se mi to kvuli tomu reklamovat a posilat zpet, ale ted uz mi to ani neprijde. Mozna, ze diky zatizeni miminkem to neni tak znat, nevim, kazdopadne na funkci to vliv nema ;)

lucinka_16
25. čer 2018

Mně nepřijde,ze by se nám to hybalo...😳 pouzivame skoro 3 měsíce.

talinka1990
25. čer 2018

Tak jsem se byli znovu podivat do obchodu kde jsme ho kupovaly a kyvaly ae vsechny kocary i ty v hodnote 16tis. Prej to je nejake tlumeni narazu.

ivfuule
27. bře 2019

Mame ho a muzu doporucit, hluboka korba i sportak, vse super, krasne tlumi narazy, primerene peruje, material taky super, za me sama pozitiva

cvachna
22. srp 2019

holky, uvažujeme nad bexa ultra a zajímalo by mě, že pokud miminko budeme mít v dubnu tak zda se na zimu ještě do korbičky vejde 🙂

lucinka_16
22. srp 2019

@cvachna maly se narodil 5.dubna, o Vanocich jsem prehazovala sportak,ale maly nebyl zadny prcek 🙂

cvachna
22. srp 2019

@lucinka_16 no to my jsme měli děti drobecky 🙂 díky 🙂 uvažujeme Bexa Ultra nebo junana impulse color. i když jsem Poláka nechtěla. Ale kvůli korba nám nic jiného nezbyde.

pavlinalochmanova
13. říj 2020

Zdravím chci se zeptat mame kočárek Bexa Ultra šedivý (viz foto.), A potřebovala bych náhradní přední kolečko ... Je možné ho někde sehnat, přesně na tento typ kočárku ? Já už hledám 3 hodiny a nikde nic 🤷

katmou
27. únor 2021

@lucinka_16 prosím jak jste do sporťáku dala fusak, nějak si nevím rady, nenašla jsem kde by se daly pásy odepnout a protáhnout

lucinka_16
27. únor 2021

@katmou Abych pravdu řekla,už si to moc nepamatuju 🙈. Vím, že jsem ho dlouho používala bez pásů než jsem na to přišla- měli jsme dva kočárky. Teď ho bohužel mám zabalený a nemůžu se podívat...až tak za půl roku,jak malý poroste 😊 Ale něco mi říká, že vzadu jsem musela tu přesku plastovou ve kterém jsou navlečené ty pásy prostě prostrčit tou dírou z které vedly... šlo to blbě, ale šlo.

ivabila
20. led 2022

@pavlinalochmanova Dobrý den, podařilo se vám nakonec sehnat dané přední kolečko? Máme bohužel stejný problém a nechci kvůli tomu kupovat nový kočárek.. Děkuji za info.