Dobrý den. Na konci února se mi narodí miminko. Bohužel se mi zatím nepodařilo vybrat takový kočárek, který by splňoval mé požadavky jak po stránce designu, tak po stránce praktické. Moc se mi líbí právě kočárky od Bébécaru, ale mám několik bodů, které bych si potřebovala před koupí ujasnit. Za vaše zkušenosti proto budu více než vděčná.
1. Podvozek: Zajímalo by mne, jestli se dá kočárek složit i do menšího auta (máme Citroen C2). Jelikož je kočárek odpružený, patrně nebude větší problém jezdit s ním jak po dlažebních kostkách, tak po nerovných silnicích na vesnici, že? Je manipulace s ním obtížná, např. pokud vezmu kočárek na nákup?
2. Sportovní sedačka: Četla jsem hodně starších diskuzí o tom, že sportovní sedačka není příliš vyhovující. Zajímalo by mne, jakou máte zkušenost. Zda se dítě pohodlně vejde do sportovní sedačky i s fusakem? Potom by mne zajímalo, zda jsou při položení mezery mezi sedačkou a stříškou, a pokud ano, zda to dítěti nevadí (miminko budu mít ve sportovní sedačce na příští zimu). A nakonec, do kdy se vám dítě do sportovní sedačky vešlo?
Za jakýkoli postřeh předem děkuji
Ahoj, já mám Bebecar Stylo AT. Teď už mi v něm jezdí třetí dítě a pořád jsem s ním naprosto spokojená. Úžasně houpá, jezdíme s ním po betonovém chodíku i v lese a paráda. Hlubokou korbičku měl a možná i pořád má, jednu z největších ze všech kočárků. Děti jsem přendavala do sporťáku tak kolem 10. měsíce a to jen proto, že už chtěli vidět ven z kočárku. Ve sporťáku jezdil syn cca do 20 měsíců, pak jsem čekala druhé, takže jsem ho učila už hodně chodit po svých a dcera v něm byla na polední spaní i před třetími narozeninami, když jsme někde byli na výletě. Nevím, jak velký kufr má Citroen C2, ale my máme Citroen Xsara Picaso a vejde se v pohodě. Je ho tedy plný kurf (s hlubokou korbou) a moc místa na ostatní věci nezbývá, ale vejde se. Já bych neměnila. Pro mě bylo u kočárku nejdůležitější rozměr hluboké korby a houpání a to tenhle splňuje nadmíru.
Zdravím Tě..Pořídidila jsem Bebecar po bazarcích komplet sadu;)dvě korbičky,jednu sport,nástavbu,autosedačku,podvozek AT a podv.Racer ..takže máme pro naše ourdoorové použití bezva offroad na podvozku AT a do města skladnou tříkolku..všechno si můžu libovolně přehazovat..a je pravda,ze sporťák má v poloze ležmo fuky(řešíme to dobrým fusakem),ale když chci mímo dát do cocáru spát,ne aby čumákovalo ve spořtáku,tak se mi tam v 9 měs.vejde do hlubokyho-korbičky,je tam tak tak,ale zas hezky utemovanej ku spinkání 🙂 Za mě supr volba!