Ahoj maminky, mám dilema, sice máme ještě čas, ale přemýšlím už nad kočárkem... U dcerky před 6-no skoro 7 lety jsem měla kočárek, který měl hodně nevýhod. Tak hledám kočárek, aby nám opravdu vyhovoval a byl praktický. Chtěla bych především velká kola, aby šel dobře houpat a byl z omyvatelného materiálu, tedy eko-kůže.
Našla jsem tyto dva kočárky a nemůžu se rozhodnout, máte některá zkušenosti prosím?
No jo, já právě pojedu do města minimálně, máme farmu, jezdit budu spíš po poli :D u dcerky jsem měla 3kolku a aretace vypadávala, v terénu to bylo za trest, jsme byla vždycky uplně vyřízená jak jsem ten kočárek tahala...
@hacenkaaa tak vem Junamu Sport 😉 sportovní korba je taky hezká. Tako dělá hezké kočárky a jsou to držáci se kterýma projedeš i nemožné 😉
Tak ještě zjistit kde si ho prohlídnout na vlastní oči 🙂
Já jsem na ty jemnější barvy, tak bud asi béžová nebo pistácie, zítra se na něj jedu podívat :D a děkuuuuuu
Není zač 😉
Tak ja dnes byla v prodejne a s tim sportem se mi blbe jezdilo, zamilovala jsem se do jineho :D
Ted spis jakou barvu :D
No jó, Junama Impulse 😉 tu pistáciovou.
Dobry den, muzu se zeptat na ktere prodejne je videt tolika kocarku Tako? o tento kocarek se taky zajimam a netusim kam se na nej zajet podivat. A jak moc je houpaci...bojim se ze s tim Junama Impulse neprojedu snehem kvuli uchyceni kolecek zezhora....
@perledalex v Pardubicich ho maji v Babycentru ;)
Diky!
@hacenkaaa ja mam Camarelo a jsem s nim maximalne spokojena, ma velka nafukovaci kola, nastaviitelne odpruzeni,kupovala jsem jej na doporuceni a jsem za nej rada. http://babycar.prestatrade.com/6692-thickbox_de...
hacenkaa, jste psala vyse, ze jste byla na prodejne a s tim sportakem se Vam spatne jezdilo. Proto jsem se ptala konkretne proc. Predem dkeuji z aodpoved.
@pkrcilova jo aha s tim tako junama sport (myslela jsem, ze myslite tako junama impulse se sportovni sedackou) s tako junama sport se jezdilo hur, protoze nejdou odaretovat kolecka. To uz je o kazdem co mu vic vyhovuje 🙂 u nas vyhral junama.
Moc dekuji za odpoved. Já byla zvyklá na ctyri nafukovaci kola v rade, zadna aretace, takze jestli dobre rozumim, Vám více vyhovuje když odaretovana, že se točí do všech stran. Máte štěstí že máte možnost kločár vidět. Jsem z Frýdku - Místku a nejblíž na zkouknutí je v Brně. takže bud to risknu nebo musím 160km kouknout. Vaše volna nakonec která Jumana? Kdy máte termin? My 27.10.
@pkrcilova tak to chápu, že sháníte co nejvíce informací. Já bych Vám ho i natočila a předvedla klidně, ale termín máme 13.10. a kočárek budeme vyzvedávat až po porodu, domu si budem kupovat dřív jen autosedačku. A nakonec jsme objednali Junama impulse eco béžový a autosedačku tako Jet, splňuje prý vyšší normy.
@hacenkaaa mě ten Babysafe Venezia teda neoslovil 😒 Moc se mi líbi Tako Junama Sport http://www.e-batole.cz/junama-sport-moto-style-... nebo Tako Moonlight Carbon http://www.e-batole.cz/tako-moonlight-carbon-02... ten je taky super houpací 🙂 Má zadní kola stejná jako u Junama Sport a přední má otočná s možností aretace-to mi přijde dobrý, ve městě je můžeš mít odaretované a v terénu je zaaretuješ a projede úplně všude. Osobně nejsem pro klasický kočárek už jen kvůli té ovladatelnosti...