Kočárek BabySafe Venezia 2015 či Tako Junama Sport 2014?

hacenkaaa
27. dub 2015

Ahoj maminky, mám dilema, sice máme ještě čas, ale přemýšlím už nad kočárkem... U dcerky před 6-no skoro 7 lety jsem měla kočárek, který měl hodně nevýhod. Tak hledám kočárek, aby nám opravdu vyhovoval a byl praktický. Chtěla bych především velká kola, aby šel dobře houpat a byl z omyvatelného materiálu, tedy eko-kůže.

Našla jsem tyto dva kočárky a nemůžu se rozhodnout, máte některá zkušenosti prosím?

bambullkaa
27. dub 2015

@hacenkaaa mě ten Babysafe Venezia teda neoslovil 😒 Moc se mi líbi Tako Junama Sport http://www.e-batole.cz/junama-sport-moto-style-... nebo Tako Moonlight Carbon http://www.e-batole.cz/tako-moonlight-carbon-02... ten je taky super houpací 🙂 Má zadní kola stejná jako u Junama Sport a přední má otočná s možností aretace-to mi přijde dobrý, ve městě je můžeš mít odaretované a v terénu je zaaretuješ a projede úplně všude. Osobně nejsem pro klasický kočárek už jen kvůli té ovladatelnosti...

hacenkaaa
autor
27. dub 2015

No jo, já právě pojedu do města minimálně, máme farmu, jezdit budu spíš po poli :D u dcerky jsem měla 3kolku a aretace vypadávala, v terénu to bylo za trest, jsme byla vždycky uplně vyřízená jak jsem ten kočárek tahala...

bambullkaa
27. dub 2015

@hacenkaaa tak vem Junamu Sport 😉 sportovní korba je taky hezká. Tako dělá hezké kočárky a jsou to držáci se kterýma projedeš i nemožné 😉

hacenkaaa
autor
28. dub 2015

Tak ještě zjistit kde si ho prohlídnout na vlastní oči 🙂

bambullkaa
28. dub 2015

Já kočárek viděla tyhle barvy. Na živo je ten pistáciovej TOP a černá v kombinaci s červenou je taky hezká 😉

hacenkaaa
autor
28. dub 2015

Já jsem na ty jemnější barvy, tak bud asi béžová nebo pistácie, zítra se na něj jedu podívat :D a děkuuuuuu

bambullkaa
28. dub 2015

Není zač 😉

hacenkaaa
autor
29. dub 2015

Tak ja dnes byla v prodejne a s tim sportem se mi blbe jezdilo, zamilovala jsem se do jineho :D

hacenkaaa
autor
29. dub 2015
hacenkaaa
autor
29. dub 2015

Ted spis jakou barvu :D

bambullkaa
29. dub 2015

No jó, Junama Impulse 😉 tu pistáciovou.

perledalex
27. čer 2015

Dobry den, muzu se zeptat na ktere prodejne je videt tolika kocarku Tako? o tento kocarek se taky zajimam a netusim kam se na nej zajet podivat. A jak moc je houpaci...bojim se ze s tim Junama Impulse neprojedu snehem kvuli uchyceni kolecek zezhora....

hacenkaaa
autor
27. čer 2015

@perledalex v Pardubicich ho maji v Babycentru ;)

perledalex
27. čer 2015

Diky!

denny78
27. čer 2015

@hacenkaaa ja mam Camarelo a jsem s nim maximalne spokojena, ma velka nafukovaci kola, nastaviitelne odpruzeni,kupovala jsem jej na doporuceni a jsem za nej rada. http://babycar.prestatrade.com/6692-thickbox_de...

pkrcilova
20. srp 2015

@hacenkaaa
Mohu se zeptat co bylo na sportaku spatne na jezdeni? Take nad timto kocarkem uvazujeme. Dekuji.

hacenkaaa
autor
20. srp 2015

@pkrcilova ja nic nepsala 😀 mimi teprv cekame a kocarek mame objednany ;)

pkrcilova
21. srp 2015

hacenkaa, jste psala vyse, ze jste byla na prodejne a s tim sportakem se Vam spatne jezdilo. Proto jsem se ptala konkretne proc. Predem dkeuji z aodpoved.

hacenkaaa
autor
21. srp 2015

@pkrcilova jo aha s tim tako junama sport (myslela jsem, ze myslite tako junama impulse se sportovni sedackou) s tako junama sport se jezdilo hur, protoze nejdou odaretovat kolecka. To uz je o kazdem co mu vic vyhovuje 🙂 u nas vyhral junama.

pkrcilova
23. srp 2015

Moc dekuji za odpoved. Já byla zvyklá na ctyri nafukovaci kola v rade, zadna aretace, takze jestli dobre rozumim, Vám více vyhovuje když odaretovana, že se točí do všech stran. Máte štěstí že máte možnost kločár vidět. Jsem z Frýdku - Místku a nejblíž na zkouknutí je v Brně. takže bud to risknu nebo musím 160km kouknout. Vaše volna nakonec která Jumana? Kdy máte termin? My 27.10.

hacenkaaa
autor
23. srp 2015

@pkrcilova tak to chápu, že sháníte co nejvíce informací. Já bych Vám ho i natočila a předvedla klidně, ale termín máme 13.10. a kočárek budeme vyzvedávat až po porodu, domu si budem kupovat dřív jen autosedačku. A nakonec jsme objednali Junama impulse eco béžový a autosedačku tako Jet, splňuje prý vyšší normy.