Kočárek Babylux, jak složit hlubokou korbičku?

jajavolf
24. srp 2017

ahoj koupila jsem kocarek baby lux alu way slozeny a rada bych vedela jak slozit hlubokou korbicku. nevim si s tim rady je takova splacnuta nevite někdo dekuji

gwendolina221
25. srp 2017

Když odkryješ matraci, měla bys tam mít na dně dvě kovové tyče, které musíš silou narvat do drážek.

jajavolf
autor
25. srp 2017

do jakých drazek? a ty tyce jsou do pismene U tak kam je dam? fotka by byla asi lepsi nejak to nechapu

gwendolina221
25. srp 2017

Asi se to dost blbě popisuje a fotku bohužel nemám. Prostě ty tyče budeš posouvat směrem k okrajům a tím se ti bude ta korbička vypínat, až narazíš na nějaké místo, kam ty tyče zapadnou.

jajavolf
autor
25. srp 2017

napadlo me dat ty tyce do tech cernejch jakoby drzaku na spodku ale musej se vyndat nejspis

gwendolina221
25. srp 2017

Tak teď nevím, jaké myslíš držáky. Je to prostě zevnitř na dně té korby.

gwendolina221
25. srp 2017

Nebo jestli tam nejsou drážky, tak tam budou nějaké zarážky, za které se to musí nacpat, nebo něco takového. Nemohla bys mi to nafotit ty?

jajavolf
autor
25. srp 2017

zítra to zkusim nafotit. nejak jsem to tam nacpala místo takových cernejch věci tak to poslu a uvidime

reniee83
12. zář 2019

Škoda že je tato diskuze nedokončená. Mám ten samý problém a opravdu si nevím rady. Pro tyče na dně korbicky žádné zarážky nejsou. Návod ke kočárku taky nebyl, a návod co je na internetu je nesrozumitelny a s jinými obrazky, které se neshoduji. Fakt nevím co s tím 😔

gwendolina221
12. zář 2019

Když to vezmu u té poslední fotky, tak vpravo je drážka, do které tu kocour tyč musíš silou zasunout. A něco takového bude i na druhé straně.

reniee83
12. zář 2019

@gwendolina221 jestli myslíš to místo za těma dvěma dirkama, tak tam to nejde ani násilím :( ta tyč je dost široká a v tom místě je kočárek užší
A na druhé straně nic takového není. Tam je jen ta černá mřížka bez žádných zarazek.

reniee83
12. zář 2019

Tak vyřešeno...pro budoucí maminky, které si nebudou vědět rady s tímto kočárkem...drát se musí posunout do té prohlubně jak jsou ty dvě dírky. Při použití větší síly se opravdu zadařilo. Horší to bylo s druhou stranou, tam je ta zarážka pod tím černým plastovým větráčkem (nebo co to je), takže se musí tyč nacpat pod to, zachytit nahoře a pak jen poslepu hledat tu zdířku, jelikož tam není moc vidět. Opravdu nechápu proč k tomu kočárku nedávají návod.

gwendolina221
12. zář 2019

@reniee83 ano, vždyť jsem to tak myslela, tam za ty dvě dírky, chce to ideálně silného chlapa.

reniee83
12. zář 2019

@gwendolina221 chlap zrovna nebyl po ruce a já to chtěla mít hned 😅 to je tak vždycky 😇 ale když se zadaří, tak mám radost, že jsem to zvládla i sama😉

kikuse12
26. dub 2022

@reniee83 prosím pomoc nechápu to

reniee83
31. říj 2022

@kikuse12 omlouvám se, dlouho jsem zde nebyla prihlasena. Doufám že se zadařilo..? Já už si to stejně nepamatuji, už je to naka doba a kočárek již dávno nemám 😀