Kočárek Baby Sky 2v1 Deimos 2016, máte zkušenost?

Ahojte, máte někdo kočárek Baby Sky 2v1 Deimos 2016? Jaká je spokojenost? Děkuji Hanka

tazalinka
29. pro 2017

tj sice zajimave,ale je to jen popis funkci a mozna i reklama... zadna realna zkusenost, takze bych tomu moc neprikladala...

bambullkaa
29. pro 2017

Kočárky značky Značka bych nekoupila. Kup si Tako Jumper4 nebo jiný model od Taka a máš jistotu že firma má kvalitní servis atd. Ale takovýhle typ bych neriskovala. Ale pokud ti to pomůže, tak jezdíme s Peg-pérego Book Cross a paráda, je teda dražší než na který se ptáš, ale je lehký a skladný. Tyhle typy kočárků jsou těžký a neskladný.

tazalinka
29. pro 2017

@bambullkaa dekuju, ja resim hlavne sportak a na tehle sem narazila dost nahodou, uz ho ani neuvazuju,ale vybiram jak das... kdyz ja bych i otocnou korbu nebo rukojet,vis. a tj horsi s vyberem,abynebyl tezkej jak krava nebo drahej nebo mrnavej nebo poruchovej no...

bambullkaa
29. pro 2017

@tazalinka tak pokud PL kočárek, tak jedině značka Tako. Pokud jiný, doporučuji Peg-pérego Book Plus nebo Scout. Peg-pérego můžeš koupit jen hlubokou korbu s autosedačkou a taškou na rukojeť a potom sportovní nástavbu. Nemusíš kupovat vše naráz. To se mi právě u Peg-pérega líbí. Můžeš si vybrat podvozek ze čtyř druhů i barev. Korba taky tři druhy a hlavně milion krásných neokoukaných barvičky. Design taky tři druhy. A podvozek označený Plus a Scout mají otočné sportovní nástavby. Oproti PL kočárkům jsou o 5 kg lehčí a super skladný. Korbu Pop Up složíš i s podvozkem - tu jsem měla a kluk v ní byl do roka, takže je i velká 😉

bambullkaa
29. pro 2017

A právě kvůli sporťáku bych to Peg-pérego brala. Dítě je v něm nejdýl. A proto je i důležitá váha (PP jen 10 kg) a ta skladnost. Potom v porovnání s ostatními kočárky má PP nejlepší přístup do košíku i když dítě spí. To jsem se s takovým košíkem nesetkala u žádného kočárku. A věř, že mi jich už prošlo rukama dost... 🙂

tazalinka
30. pro 2017

dekuju a ty mas holcicku? ten book ma dost malou korbicku - sedak 20cm a operka 47. my sme na 8m dost velci,tak by nam asi nevydrzel moc dlouho☹ a trojkolku nejak nechci,neverim stabilite... ale dekuju za tip, uz sem zamitla asi 10.kocarek,asi fakt ideal neexistuje, kdyby aspon optimal. nejak nevim, uz me to ani netesi.

alena12121212
Odpověď byla odstraněná
Zobraz