Ahojte, máte někdo kočárek Baby Sky 2v1 Deimos 2016? Jaká je spokojenost? Děkuji Hanka
tj sice zajimave,ale je to jen popis funkci a mozna i reklama... zadna realna zkusenost, takze bych tomu moc neprikladala...
Kočárky značky Značka bych nekoupila. Kup si Tako Jumper4 nebo jiný model od Taka a máš jistotu že firma má kvalitní servis atd. Ale takovýhle typ bych neriskovala. Ale pokud ti to pomůže, tak jezdíme s Peg-pérego Book Cross a paráda, je teda dražší než na který se ptáš, ale je lehký a skladný. Tyhle typy kočárků jsou těžký a neskladný.
@bambullkaa dekuju, ja resim hlavne sportak a na tehle sem narazila dost nahodou, uz ho ani neuvazuju,ale vybiram jak das... kdyz ja bych i otocnou korbu nebo rukojet,vis. a tj horsi s vyberem,abynebyl tezkej jak krava nebo drahej nebo mrnavej nebo poruchovej no...
@tazalinka tak pokud PL kočárek, tak jedině značka Tako. Pokud jiný, doporučuji Peg-pérego Book Plus nebo Scout. Peg-pérego můžeš koupit jen hlubokou korbu s autosedačkou a taškou na rukojeť a potom sportovní nástavbu. Nemusíš kupovat vše naráz. To se mi právě u Peg-pérega líbí. Můžeš si vybrat podvozek ze čtyř druhů i barev. Korba taky tři druhy a hlavně milion krásných neokoukaných barvičky. Design taky tři druhy. A podvozek označený Plus a Scout mají otočné sportovní nástavby. Oproti PL kočárkům jsou o 5 kg lehčí a super skladný. Korbu Pop Up složíš i s podvozkem - tu jsem měla a kluk v ní byl do roka, takže je i velká 😉
A právě kvůli sporťáku bych to Peg-pérego brala. Dítě je v něm nejdýl. A proto je i důležitá váha (PP jen 10 kg) a ta skladnost. Potom v porovnání s ostatními kočárky má PP nejlepší přístup do košíku i když dítě spí. To jsem se s takovým košíkem nesetkala u žádného kočárku. A věř, že mi jich už prošlo rukama dost... 🙂
dekuju a ty mas holcicku? ten book ma dost malou korbicku - sedak 20cm a operka 47. my sme na 8m dost velci,tak by nam asi nevydrzel moc dlouho☹ a trojkolku nejak nechci,neverim stabilite... ale dekuju za tip, uz sem zamitla asi 10.kocarek,asi fakt ideal neexistuje, kdyby aspon optimal. nejak nevim, uz me to ani netesi.
https://www.arecenze.cz/test-kocarku/kombinovan...