Kočárek Baby jogger city mini GT pro 6měsíční dítě

pekluska88
7. pro 2016

Ahoj. Pro naši půlroční sháním sporťák. Na ježdění po okolí mám hlubokou korbu Mutsy, kterou následně vyměním za sportovní nástavbu, ale potřebuji skladný kočárek, když vyjedu autem. Momentálně je favoritem Baby jogger city mini GT. Boužel není někde v rozumné dojezdové vzdálenosti skladem, takže budu kupovat "naslepo". Chtěla bych se zeptat majitelek tohoto kočárku na pár věci. Je kočárek možné položit do úplného lehu? Nebo do takového lehu, abych do něj mohla uložil půlroční miminko? Je mi jasné, že pro tak malé mimčo je ideální hluboká korba, ale malá by v kočárku nejezdila denně, ale když bych jela do města nebo někam na výlet (max. jednou týdně), nemůžu tahat Mutsy... Jak je to s komfortem při jízdě? Sháním kočárek nejen do města, ale i na cyklostezky, polní cesty atd. Jezdily byste s tímto i v zimě? Když se kočárek položí do lehu a za hlavičkou se rozvine to síťovinové okénko, které je jen jakoby překryté látkou nebude v zimě na miminko foukat? Jaký je materiál ze kterého je boudička? Všichni chválí Valco, tak jsem se na něj jela podívat, ale ta látka mě připadla jak šusťák od vietnamců... Je látka u BJ festovnější? Děkuji.

agar
7. pro 2016

S City Mini neporadím, mám BJ City Elite. Ale doporučuji skupinu na FB Baby Jogger Czech. Dozvíte se tam určitě vše potřebné 🙂.