Zdravím,
potřebuji vybrat nějaký lehčí, skladný kočárek. Líbí se mi Baby design walker neb tiny. Můžete mi pomoct s výběrem? Dítěti je rok, je docela dlouhý a potřebuji aby kočárek vydržel i na druhé dítko.
Vzhledem k požadavku aby vydržel tak určitě walker, tiny se odrovná vzhledem k tomu že má podstatně menší kolečka a při větším zatížení se začnou kazit, na druhé nevydrží. S walkerem to bude lepší, ale zase je větší než tiny.
tak já mám doma baby desing mini, co jsem koukala, tak je podobný tomu tiny, ale asi menší a po prvním ho mám v top stavu schovaný na druhé dítě. Jezdila jsem s ním cca rok, malý k tomu už hodně chodil. Barva, kolečka drží pořád stejně
Ja na ten milý taky nemohla skoro nic najít. Nebala bych se a koupila. Ja zvládla i cesty necesty u našich na vsi
Také mám baby design mini a jsem spokojena ale mala je teda drobnější, to je fakt. V tobě a půl 10kg. Jinak k ať SK elegantní ovladatelný, léky koš, Velká bouda....
V roce a půl má 10 kg . Kočár je skvěle ovladatelný. ...opravuji muj "chytry" telefon 😀
@moni_89 ahoj já měla u dcery podobný tomuhle. A byla jsem naprosto spokojená. 🙂
http://kocarky.naakup.cz/hauck-sport-disney-v-m...