Ahojte,
dnes jsem viděla kočárek Baby Design Husky - jedná se o zimní výbavu (rukávník, fusak, deka, termo obal na láhev). Strašně se mi líbí, nemáte s ním někdo, prosím, zkušenost? Vybírám mezi Baby Design Lupo Comfort a tímto. Vzhledově jsou v podstatě stejné, akorát Husky má jiné barevné provedení. Děkuji moc za rady.
Ahoj, taky nad dím uvažuju. Pro mne má jedinou vadu - nedá se přehodit rukojeť na druhou stranu. Nebo tuto vychytávku má a já to jen přehlédla? Koupila sis ho nakonec? Máš nějaké zkušenosti? Díky, L
Já jsem si kočárek koupila a jsem spokojená. sporták se da dat na obě strany, takže rukojeť nevadí. Jen bych si pořídila větší tašku, nejdříve jsem koupila kočárek cam a nebyla jsem spokojená, tenhle mi vyhovuje maximálně, jen teď není skladem. je zapotřebí si ho objednat dopředu. Ale asi bych vzala ten novější, pokud ti nezáleží na ceně 🙂
Ahoj, ja si jej jdu objednavat v sobotu... Videla jsem ho i nazivo a je perfektni!!!
Asi je to uplne nove, tak nikdo zkusenost nema. Moc bych ho chtela videt nazivo. Jinak jsem taky chtela lupo comfort. A ted jsem na vazkach 🙂