Vážně uvažuji o tomto kočárku, moc se mi líbí ta tmavě modrá barva, ale nemůžu nikde najít žádné recenze. Nemáte někdo tento kočárek a nepodelite se o zkušenosti? Moc by mi to pomohlo a usnadnilo výběr. Budu vdecna i za reálně foto... 😉 děkuju...
Mame baby design lupo - jezdi ctvrty rok denne - nyni uz s druhym ditkem. Jen jsme menili plast kolecka - praskl, jinak zcela bez vad. Bezva odpruzeni, fajn se s nim jezdi. Koupila bych ho znovu.
Mi se na tady tom právě líbí, že ma kolecka nafukovací a větší než lupo, tak to snad bude i pruzit na nerovnem terénu. Nó co si budeme povídat, líbí se mi moc, je krasnej... Je jich právě těch baby design strašně moc, vůbec už se v těch kocarcich ztrácím... 🙂
Mám ho a jsem s ním nadmíru spokojená. Používám ho denně už rok a půl a zatím jsem s ním neměla sebemenší problém. Poradil si se všemi druhy terénu.
Všechny by mely mít stejně veliká kola, ale na 100 procent to tvrdit nebudu. Oni vyrábí kočárky ve třech variantách - lupo (taková klasika), husky (zimní- odolnější materiál, zimní výbava) a dotty (designově víc promakaný), pak mívají ke každému typu ještě limitované edice, to je u té dotty za minulý rok ten denin. A každý rok mají ty kočárky jiný design, takže jinak vypadá dotty za rok 2016 a jinak za rok 2017, a pokaždé jinak vypadá i ta limitka... Mám to prostudovaný, líp než v obchodě 😂😂😂😂
Margrethe5656: Přesně tak jsem to potřebovala vysvětlit, jednoduse, super, děkuju moc. Chtěla jsem kočárek původně koupit až později, mám ještě čas, ale jestli je to limitka, tak to by se už potom taky nemusel vůbec prodávat třeba za půl roku že?
Gracinka7: a který máš? Tu limitku?
Mame Babydesign Lupo Comfort 2015, jsem s nim nadmiru spokojena. Dovedla bych si sice predstavit malicko kvalitnejsi zpracovani, myslim ze vic nez dve deti nevydrzi, ale za tu cenu (dvojkombinace do osmi tisic) je to skvela koupe.
@mimisekelis Jo, mám. Tu světlou. Byla jsem první v ČR, kdo ji měl. Přivezli je sem kvůli veletrhu a já jsem si ho hned druhý den vezla domů 🙂 Byl o něj docela zájem. Než jsem došli na konec haly do bankomatu pro peníze a zpátky, už o něj měli zájem další 3 lidi 😲
Ten tmavý je taky moc pěkný, ale s manželem se nám víc líbil tenhle. Jinak dvě moje známé si pořídily tu tmavou verzi.
Jinak já bych rozhodně netvrdila, že kočárek nevydrží max. 2 děti. Aspoň dotty. Lupo je možná méně kvalitní. Fakt je po roce a půl jako nový. A to jsem s ním první rok chodila kolem 10km denně.
Koukám, že se mi ty fotky vložily na bok, tak se omlouvám. Ale nejde to opravit ☹
@gracinka7
Děkuju moc za fotecky, jsou krásné oba. Všechny. Ještě koukám po DOOTY co není z té limitky. Myslím 2016... Ten tyrkysovy je nadhernej... Ještě mám otázku. Je k tomu co máši nějaký nanoznik na sporťák? Nebo jste něco dokupovali?
@mimisekelis nánožník ke sporťáku je, ale nikdy jsem ho nepoužila. Stačil mu fusak. Dokupovala jsem jen síť proti hmyzu (sousedi mají včely). V DM asi za 100 😉
@mimisekelis bohuzel Dotty 2016 uz nejspis nesezenes... Posilam odkaz na rozsahlou diskusi o Baby design Dotty https://www.modrykonik.cz/forum/na-kocarkovani/kocarek-baby-design-dotty-mate-ho/
A nebo se koukni na inzeráty. Na bazoši jsem viděla půl roku používanou dvojkombinaci světlého denimu jen za 3000 😲
Fakt myslíte že ne? Na DĚTSKÉ KOCARKY mají stále "skladem", myslíte že to jen nestihli upravit?
@mimisekelis tak tam napis 😉
@mimisekelis ten tmavý denin jsem viděla nedávno vystavený v Praze v Kašpárku, ale jestli ho ještě mají, fakt nevím. Na e-shopu mají ještě ten světlý. Ale je třeba počítat s tím, že je to "doprodej" z loňského roku, ale jestli někde píší, že ho mají, tak by ho snad mít měli, takže jestli někde vidíš, že ho mají, tak po něm rychle skoč! 🙂
@mimisekelis menili jsme plášť kolecka ne plastova 🙂. Ma nafukovaci kolecka jako vsechny.
@gracinka7 - vidím, že kočárek máš, moc by mě zajímalo jak vypadá sportovni verze s nanoznikem, na inernetu jsem fotku nenasla a vubec ten fusak nikde neni. Nemohla by si mi sem fotku hodit? Byla bych moc ráda...
@mimisekelis S nánožníkem bohužel žádnou nemám. Opravdu jsem ho nikdy nepoužila.
@bru_cka Je tam 😉
Myslím, že jsem ho někde viděla a vypadal, jako by byl z džínoviny, to je ale otázka osobního vkusu. Jinak my budeme kupovat kočárek Baby design lupo comfort. Všechny tyhle kočárky jsou podobné, mají stejnou konstrukci, liší se jen barvou, materiálem, tvarem tašky... Na internetu je na ně recenzí spousta, nikde jsem neviděla nějakou negativní, takže jestli se ti líbí, tak za mě dobrá volba. 🙂